NBA

NBA, Γουίζαρντς: Παρελθόν ο Ουές Άνσελντ Τζούνιορ

Washington Wizards head coach Wes Unseld Jr. looks on during the first half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets, Sunday, Jan. 21, 2024, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Washington Wizards head coach Wes Unseld Jr. looks on during the first half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets, Sunday, Jan. 21, 2024, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP

Τέλος από την τεχνική ηγεσία των Γουίζαρντς ο Ουές Άνσελντ Τζούνιορ, με την ομάδα της Γουάσινγκτον να λύνει την συνεργασία της με τον 48χρονο προπονητή.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς αποτελεί ο Ουές Άνσελντ Τζούνιορ Η ομάδα της ανατολικής περιφέρειας έλυσε τη συνεργασία της με τον 48χρονο προπονητή, μετά την απογοητευτική πορεία των πρωτευουσιάνων τους τελευταίους μήνες.

Οι Γουίζαρντς βρίσκονται στην προτελευταία και 14η θέση της ανατολικής περιφέρειας, με απολογισμό 7 νίκες και 36 ήττες (3-17 εντός, 2-19 εκτός), με τους φιλάθλους και την διοίκηση της ομάδας να μην μένουν ικανοποιημένοι από τη φετινή εικόνα που παρουσίασε στο παρκέ το σύνολο του Άνσελντ Τζούνιορ.

Ο Άνσελντ παρέμεινε στην Ουάσινγκτον για 2,5 σεζόν, με την πρόσληψη του να ανακοινώνεται στις 17 Ιουλίου του 2021 και την ομάδα να καταγράφει - επί των ημερών του - ρεκόρ 77-130.

Μετά τη λύση του συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού, ο πρόεδρος των Γουίζαρντς, Μάικλ Γουίνγκερ, δήλωσε: "Μετά από σκεπτόμενες συζητήσεις που κάναμε με τον Ουές, αποφασίσαμε ότι μια αλλαγή ήταν αναγκαία για το καλό της ομάδας", με τον Άνσελντ Τζούνιορ να αναφέρει από πλευράς του: "Είμαι ευγνώμων που προσέφερα της υπηρεσίες μου ως head coach της ομάδας".

TAGS NBA ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ