NBA

NBA, Γουίλιαμσον: Ο πατριός του δήλωσε ότι περιμένει ο σταρ των Πέλικανς να παίξει την φετινή σεζόν

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον με την φανέλα των Πέλικανς
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον με την φανέλα των Πέλικανς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Ο πατριός του Ζάιον Γουίλιαμσον προχώρησε σε μία αινιγματική τοποθέτηση, αφού υποστήριξε ότι περιμένει από τον σταρ των Πέλικανς να αγωνιστεί την φετινή σεζόν, πριν προσθέσει ότι όλα εξαρτώνται από τους Πέλικανς.

Οι Πέλικανς δεν έχουν θέσει επίσημα εκτός για την σεζόν τον Ζάιον Γουίλιαμσον, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί φέτος. Ξαφνικά όμως ήρθε μία δήλωση του πατριού του σταρ της ομάδας, Λι Άντερσον, να ταράξει τα νερά.

Ο Άντερσον βγήκε τηλεφωνικά σε μία ραδιοφωνική εκπομπή και όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Γουίλιαμσον απάντησε ότι περιμένει να τον δει να αγωνίζεται την φετινή σεζόν! "Περιμένω να παίξει. Αν ρωτήσεις τον Ζάιον, είμαι σίγουρος ότι θα σου πει το ίδιο πράγμα" είπε αρχικά ο Άντερσον, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Με λίγα παιχνίδια να μένουν για το τέλος της σεζόν, με την σημασία του play-in τουρνουά για την Νέα Ορλεάνη και την πιθανότητα μίας σειράς playoffs, αυτό θα εκτόξευε τα πράγματα. Θα ήταν πολύ θετικό για τους Πέλικανς, αλλά και για τον Ζάιον".

Κλείνοντας το θέμα, ο πατριός του σταρ των Πέλικανς συνέχισε στο ίδιο ύφος, προσθέτοντας ωστόσο ότι όλα εξαρτώνται από τους Πέλικανς: "Αν περιμένω να παίξει; Σίγουρα. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω εγώ όμως. Αισθάνεται καλά. Μιλώντας με το επιτελείο των Πέλικανς, ανέφεραν ότι η ομάδα βρίσκεται ένα παίκτη μακριά από το να γίνουν αυτό που θέλουν. Αυτό με έκανε να καταλάβω ότι ποντάρουν πολλά στον Γουίλιαμσον για το μέλλον.

Στο μυαλό μου όμως το πρόβλημα όταν σκέφτεσαι στο μέλλον είναι ότι πρέπει να περιμένεις. Όταν κοιτάς το παρόν, κάποιες φορές καταλαβαίνεις ότι τώρα έχεις την ευκαιρία σου. Δεν ξέρεις πότε θα έχεις ξανά την ευκαιρία ή πόσο καιρό θα πάρει για να συμβεί αυτό. Εγώ είμαι τύπος που πιστεύει ότι πρέπει να κοιτάς το τώρα".

Όπως και να έχει, γίνεται σαφές ότι - με όχι ακριβώς έμμεσο τρόπο - η πλευρά του Γουίλιαμσον πιέζει ώστε ο νεαρός φόργουορντ να επιστρέψει φέτος. Κάτι που φάνηκε εξάλλου και από το VIDEO που ανέβασε ο σταρ της ομάδας πριν από μερικές ημέρες όπου κάρφωσε θεαματικά, σαν να ήθελε να δείξει με τον τρόπο του ότι είναι καλά. Μένει να φανεί τι θα ακολουθήσει

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ