NBA

NBA, Γουίλιαμσον: Μυστήριο το πότε θα επιστρέψει, ελπίδες ότι θα αγωνιστεί στα playoffs, αν προκριθούν οι Πέλικανς

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον με την φανέλα των Πέλικανς
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον με την φανέλα των Πέλικανς Ⓒ 2022 GERALD HERBERT/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον παραμένει εκτός δράσης λόγω προβλήματος στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα παρκέ, με τους Πέλικανς να ελπίζουν ότι θα τον έχουν μαζί τους στα playoffs, αρκεί βέβαια πρώτα να... προκριθούν σε αυτά.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον παραμένει εκτός δράσης από τις 2 Ιανουαρίου λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού (και όχι στην γάμπα όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Θα έμενε εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες. Τρεις μήνες αργότερα και μία υποτροπή τον περασμένο Φλεβάρη όμως, παραμένει εκτός δράσης. Και δεν είναι σίγουρο πότε θα επιστρέψει.

Αυτό έκαναν γνωστό οι Πέλικανς με νεότερη ανακοίνωσή τους, αναφέροντας ότι ακόμα... παρακολουθούν την περίπτωση του σταρ τους, με την ελπίδα ότι θα τον έχουν στην διάθεσή τους στα playoffs. Αρκεί βέβαια να... προκριθούν, κάτι που μόνο σίγουρο δεν είναι δεδομένου ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται στην 8η θέση της Δύσης με ρεκόρ 41-39.

Την φετινή σεζόν ο Γουίλιαμσον έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 29 αγώνες, έχοντας 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά έχει πάρει μέρος μόλις σε 114 αγώνες σε 4 σεζόν στο NBA, αφού μεταξύ άλλων έχασε ολόκληρη την περσινή (2021/22) χρονιά λόγω τραυματισμού, με τους Πέλικανς να ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα τον έχουν στην διάθεσή τους.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ