NBA

NBA, Γουεμπανιαμά: Τρελάθηκε επί σκηνής ο εκπρόσωπος των Σπερς, απίστευτοι πανηγυρισμοί στο Σαν Αντόνιο

NBA, Γουεμπανιαμά: Τρελάθηκε επί σκηνής ο εκπρόσωπος των Σπερς, απίστευτοι πανηγυρισμοί στο Σαν Αντόνιο
AP PHOTO/NAM Y. HUH

Ο Πίτερ Τζον Χολτ, ο άνθρωπος που εκπροσώπησε τους Σπερς στο Draft Lottery δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά θα καταλήξει στο Σαν Αντόνιο και ξέσπασε, ενθουσιασμένος, επί σκηνής. Απίστευτοι πανηγυρισμοί από τους φανς της ομάδας στα διάφορα μπαρ της πόλης.

Ο Πίτερ Τζον Χολτ, chairman of Sports & Entertainment των Σπερς, εκπροσώπησε την ομάδα από το Σαν Αντόνιο στο Draft Lottery. Μόλις συνειδητοποίησε ότι η ομάδα του θα έχει το No1 pick στο NBA Draft 2023 και ως εκ τούτου θα αποκτήσει τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά, ένα ταλέντο χωρίς προηγούμενο, ο κ. Χολτ ξετρελάθηκε, σηκώθηκε από τη θέση του πάνω στη σκηνή και άρχισε να φωνάζει "Ναιι, πάμεε" με σφυγμένες τις γροθιές του.

Ταυτόχρονα, όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ και των Σπερς είχαν γεμίσει τα sports bars στο Σαν Αντόνιο και ξέσπασαν σε κραυγές ενθουσιασμού, εφάμιλλες με το να είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα του NBA. Εξάλλου, προσδοκούν ότι με τον Γουεμπανιαμά στο ρόστερ τους, θα το καταφέρουν αυτό αρκετές φορές μέσα στα επόμενα χρόνια.

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ