NBA

NBA, Γουεμπανιαμά: Τα highlights από το πρώτο triple-double της καριέρας του και τα ιστορικά ρεκόρ

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά
Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά Ⓒ 2023 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά έσπασε μία σειρά από ρεκόρ με το πρώτο triple-double της καριέρας του στην νίκη των Σπερς επί των Πίστονς. Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά συνεχίζει να γράφει ιστορία στην ρούκι χρονιά του. Αυτό έκανε και στην νίκη των Σπερς επί των Πίστονς (130-108), τρελαίνοντας πάλι τον κόσμο.

Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ είχε 16 πόντους με 6/12 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 4/5 βολές, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 0 λάθη σε 21 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα συμμετοχής, σημειώνοντας το πρώτο triple-double της καριέρας του στο NBA. Παράλληλα όμως αυτό ήταν και το 2ο γρηγορότερο triple-double στην ιστορία του NBA, με το ρεκόρ να ανήκει στον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος το 2014 είχε κάνει triple-double σε 20 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Ο Γουεμπανιαμά βέβαια έσπασε και άλλα ρεκόρ. Έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία των Σπερς - αλλά και του NBA - που έκανε triple-double σε ηλικία 20 ετών και 6 ημερών, ο δεύτερος ρούκι στην ιστορία των Σπερς που κατάφερε κάτι τέτοιο μετά τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον και ο τέταρτος ρούκι στην ιστορία του NBA που έκανε triple-double χωρίς λάθος μετά τους Μπεν Σίμονς, Άντρε Ιγκουοντάλα και Ντέιβιντ Ρόμπινσον.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Γουεμπανιαμά κόντρα στους Πίστονς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ