NBA

NBA, Γουεμπανιαμά: Sold Out ενόψει του πρώτου αγώνα του στο Summer League του Λας Βέγκας

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά με την φανέλα των Σπερς
Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά με την φανέλα των Σπερς © 2023 ERIC GAY/ AP IMAGES

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το γήπεδο στο ντεμπούτο του Βικτόρ Γουεμπανιαμά με τους Σπερς στο Summer League του Λας Βέγκας, αφού ανακοινώθηκε ήδη sold out.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά είναι το πρόσωπο των ημερών εδώ και σχεδόν έναν χρόνο. Η επιλογή του στο Νο1 του NBA Draft 2023 απλώς εκτόξευσε το ενδιαφέρον. Η τελευταία απόδειξη για αυτό ήρθε στο άκουσμα της είδησης ότι ενόψει του πρώτου αγώνα του με τους Σπερς στο Summer League του Λας Βέγκας ανακοινώθηκε sold out!

Οι Σπερς αναμένεται να αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (7/7, χαράματα Σαββάτου, 8/7 ώρα Ελλάδος) τους Χόρνετς στην πρεμιέρα τους στο Λας Βέγκας. Και περισσότερες από 24 ώρες πριν από τον αγώνα έχουν εξαντληθεί ήδη τα εισιτήρια, δείγμα της τρέλας που υπάρχει για τον Γάλλο φόργουορντ/σέντερ.

Για την ιστορία, απέναντι στον Γουεμπανιαμά θα βρεθεί το Νο2 του NBA Draft 2023, ο Μπράντον Μίλερ, στην πρώτη σύγκρουση των δύο παικτών που κάλυψαν τις δύο πρώτες θέσεις. Κακά τα ψέματα ωστόσο, τα βλέμματα όλων θα είναι στο φαινόμενο από την Γαλλία.

TAGS NBA ΗΠΑ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ