NBA

NBA, Γκρίζλις: Πλήγμα με Στίβεν Άνταμς, πιθανότατα θα χάσει και τα playoffs

Ο Στίβεν Άνταμς των Γκρίζλις
Ο Στίβεν Άνταμς των Γκρίζλις Ⓒ 2022 CHARLES REX ARBOGAST/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Γκρίζλις, αφού όπως έγινε γνωστό ο Στίβεν Άνταμς πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στα playoffs λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο. Από τις 22 Ιανουαρίου έχει να αγωνιστεί ο Νεοζηλανδός.

Οι ελπίδες των Γκρίζλις για μία βαθιά πορεία στα playoffs δέχθηκαν ένα ισχυρό χτύπημα. Όπως έγινε γνωστό, ο Στίβεν Άνταμς θα μείνει εκτός απροόπτου εκτός και στα playoffs, αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δεξιό γόνατο.

Ο βασικός σέντερ των Γκρίζλις τραυματίστηκε στις 22 Ιανουαρίου σε έναν αγώνα με τους Σανς. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα έκανε λόγο για απουσία 3-5 εβδομάδων, ωστόσο 2.5 μήνες αργότερα δεν έχει επιστρέψει καν στις προπονήσεις και κατά τα φαινόμενα δεν θα αγωνιστεί ούτε στην postseason.

Ο Άνταμς είναι μία από τις δύο σημαντικές απουσίες του Μέμφις στην γραμμή ψηλών. Η άλλη είναι απουσία είναι αυτή του - back up του Άνταμς - Μπράντον Κλαρκ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός για την σεζόν λόγω ρήξης αχίλλειου τένοντα.

Την φετινή σεζόν ο Άνταμς είχε 8.6 πόντους, 11.5 ριμπάουντ, 2.3 ασιστ και 1.1 κοψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής. Το πιο σημαντικό ωστόσο ήταν ότι από τα 11.5 ριμπάουντ ανά αγώνα που αριθμούσε, τα 5.1 (!) ήταν επιθετικά, όντας καθοριστικός για αυτό τον λόγο στο επιθετικό πλάνο του Μέμφις.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ