NBA

NBA, Γκρίζλις: Ο Μοράντ τέθηκε εκτός για το Game 5 με τους Γουόριορς, αμφίβολος για το υπόλοιπο των playoffs

Ο Τζα Μοράντ με την φανέλα των Γκρίζλις
Ο Τζα Μοράντ με την φανέλα των Γκρίζλις Ⓒ 2022 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Γκρίζλις, αφού ο τραυματισμός του Τζα Μοράντ στο γόνατο αποδείχθηκε τελικά αρκετά σοβαρός, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για το Game 5 με τους Γουόριορς, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν.

Οι Γκρίζλις δεν θα έχουν τον Τζα Μοράντ στην διάθεσή τους στο Game 5 με τους Γουόριορς στο Μέμφις. Και είναι πολύ πιθανό να μην τον έχουν ξανά στην διάθεσή τους μέχρι το τέλος των playoffs.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο σταρ των Γκρίζλις στο λαβωμένο του δεξί γόνατο έδειξαν ότι αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρό πρόβλημα, με αποτέλεσμα η επιστροφή του την φετινή σεζόν να χαρακτηρίζεται ως "εξαιρετικά αμφίβολη". Το Μέμφις περιμένει πάντως ο νεαρός γκαρντ να αναρρώσει πλήρως.

Με την σειρά με τους Γουόριορς βέβαια να είναι στο 3-1 για το Γκόλντεν Στέιτ, είναι πιθανό στο Game 5 να ολοκληρωθεί έτσι κι αλλιώς η σεζόν για τις "Αρκούδες". Όπως και να έχει ωστόσο, τα συγκεκριμένα νέα σίγουρα προκάλεσαν μία κρυάδα στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ο Μοράντ τραυματίστηκε στο Game 3 της σειράς με τους Γουόριορς, με το Μέμφις να υποστηρίζει ότι ο τραυματισμός του προκλήθηκε σε μία ανύπτοπτη φάση, όταν ο Τζόρνταν Πουλ του τράβηξε το γόνατο σε προσπάθειά του να του κλέψει την μπάλα. Το NBA πάντως παρακολούθησε την φάση και έκρινε ότι δεν είχε συμβεί κάτι μεμπτό, αποφασίζοντας να μην τιμωρήσει τον γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ