NBA

NBA, Γκρίφιν για την αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Τον απογοήτευσα, πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά και να βγω μπροστά για αυτόν"

NBA, Γκρίφιν για την αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Τον απογοήτευσα, πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά και να βγω μπροστά για αυτόν"
2023 AP PHOTO/NOAH K. MURRAY

Ο Έιντριαν Γκρίφιν πήρε πάνω του την ευθύνη για την αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με δύο τεχνικές ποινές κόντρα στους Πίστονς, λέγοντας ότι είναι δικό του λάθος επειδή δεν προστάτευσε τον σταρ του, προσθέτοντας ότι πρέπει να κάνει καλύτερη δουλειά.

Οι Μπακς τα χρειάστηκαν για να λυγίσουν τους Πίστονς (120-118), με το παιχνίδι να σημαδεύεται από την αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με δύο τεχνικές ποινές. Ο Έιντριαν Γκρίφιν από την πλευρά του διαφώνησε με την 2η τεχνική ποινή που δέχθηκε ο Γιάννης επειδή πανηγύρισε ένα καλάθι του, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι δική του ευθύνη να προστατέψει τον "Greek Freak" και πως τον απογοήτευσε.

"Οι διαιτητές δεν μου είπαν τίποτα για την αποβολή του. Νομίζω ότι πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά όμως. Ο Γιάννης δεν διαμαρτύρεται στους διαιτητές, τους σέβεται" ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Μπακς, για να προσθέσει με απολογητικό ύφος:

"Νομίζω ότι τον απογοήτευσα. Πρέπει να μιλάω περισσότερο στα παιχνίδια όταν τον χτυπάνε. Πρέπει να βγω μπροστά για αυτόν περισσότερο. Ήταν λάθος μου. Είναι παιχνίδι με έντονα συναισθήματα, έβγαλε μία σπουδαία φάση, ήταν ενθουσιασμένος. Νομίζω ότι προχώρησε γρήγορα μετά το καλάθι του".

Κλείνοντας, ο Γκρίφιν τόνισε: "Με εξέπληξε η δεύτερη τεχνική ποινή, αλλά η λίγκα θα αποφασίσει για αυτό. Νομίζω ότι ο Γιάννης σέβεται το παιχνίδι, τους φιλάθλους, τους διαιτητές και εγώ πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά στο να τον προστατεύω".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ