ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ

NBA, Γιούτα Τζαζ: Συμβόλαιο δύο ετών στον Φοντέκιο ύψους 6,2 εκατομμυρίων

Ο Σιμόνε Φοντέκιο με την φανέλα της Μπασκόνια
Ο Σιμόνε Φοντέκιο με την φανέλα της Μπασκόνια PHOTO CREDITS: BASKONIA

Το δημοσίευμα πως ο Φοντέκιο μετακομίζει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Τζαζ επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του παίκτη και το ESPN, με τον Ιταλό φόργουορντ της Μπασκόνια να υπογράφει διετές συμβόλαιο ύψους 6,2 εκατομμυρίων

Τον αντικαταστάτη του Σιμόνε Φοντέκιο αναζητούν ήδη στην Μπασκόνια μιας και ο Ιταλός φόργουορντ θα μετακομίσει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ. Το ESPN και ο μάνατζερ του παίκτη επιβεβαίωσαν το βράδυ της Κυριακής (17/7) το δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα την ίδια μέρα αναφέροντας πως ο Ιταλός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τη ομάδα της Γιούτα.

Οι συνολικές απολαβές του συμβολαίου ανέρχονται στα 6.2 εκατομμύρια δολάρια, ποσό ιδιαίτερα δελεαστικό. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο έμπειρος αθλητής θα αγωνιστεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ενεργοποιώντας το NBA out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τους Βάσκους (δεσμεύεται μέχρι το 2024).

Την σεζόν 2021/22 στην EuroLeague ο Φοντέκιο είχε μέσο όρο 11 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ σε 31 ματς και 26.5 λεπτά.

TAGS ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ NBA ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ