NBA

NBA, Γιόκιτς: Ο σταρ των Νάγκετς διάβασε το σύστημα των Γουόριορς στο τέλος και έδωσε οδηγίες στους συμπαίκτες του

NBA, Γιόκιτς: Ο σταρ των Νάγκετς διάβασε το σύστημα των Γουόριορς στο τέλος και έδωσε οδηγίες στους συμπαίκτες του
PRINTSCREEN

Ο Νίκολα Γιόκιτς έδειξε για ακόμα μία φορά το υψηλό του μπασκετικό I.Q, αφού αν και ήταν στον πάγκο στην κρίσιμη τελευταία άμυνα των Νάγκετς διάβασε το σύστημα των Γουόριορς που περιελάμβανε μία λόμπα, φώναξε οδηγίες στους συμπαίκτες του και το Ντένβερ έκλεψε την μπάλα.

Ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε τους Νάγκετς στην νίκη με 126-121 επί των Γουόριορς στο Game 4, με το Ντένβερ να μειώνει σε 3-1. Είχε 37 πόντους και 8 ριμπάουντ. Η μεγαλύτερη συνεισφορά του όμως ήρθε σε μία φάση που ήταν... στον πάγκο!

Με το σκορ στο 123-121 για το Ντένβερ, ο Γιόκιτς πέρασε στον πάγκο για την άμυνα. Δεν έμεινε όμως απλώς στην θέση του. Βλέποντας την διάταξη των Γουόριορς, άρχισε να φωνάζει οδηγίες στους συμπαίκτες του, αφού διάβασε το play του Γκόλντεν Στέιτ, που περιελάμβανε λόμπα στον Άντριου Γουίγκινς. "Η λόμπα, η λόμπα" άρχισε να φωνάζει, με τον Όστιν Ρίβερς να τον ακούει και να κλέβει την μπάλα.

Δείτε το VIDEO:

Για την ιστορία, στην επόμενη φάση ο Γιόκιτς τράβηξε όλη την άμυνα πάνω του και πάσαρε στον Γουίλ Μπάρτον, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τρίποντο. Τίποτα από αυτά όμως δεν θα είχε συμβεί αν νωρίτερα ο Σέρβος δεν είχε διαβάσει την φάση σωστά.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ