NBA

NBA: Γιατί η ανταλλαγή του Χάρντεν είναι μονόδρομος για Νετς και Σίξερς

Ο Τζέιμς Χάρντεν
Ο Τζέιμς Χάρντεν © 2022 ERIC GAY / AP IMAGES

Το like του Κέβιν Ντουράντ, οι διαρροές προς τα media και το trade που όλα δείχνουν ότι θα γίνει πριν εκπνεύσει η Trade Deadline. Ο Χάρντεν ετοιμάζει βαλίτσες για Φιλαντέλφια και οι Νετς προσπαθούν να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν.

Λίγες ώρες πριν από την Trade Deadline (22:00 ώρα Ελλάδας), η ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν πρέπει να θεωρείται μονόδρομος και για τους Νετς, αλλά και για τους Σίξερς. Ο Μούσιας διέρρευσε πως πράγματι θέλει να αποχωρήσει από το Μπρούκλιν, αλλά φοβάται να το παραδεχθεί για να μην δεχθεί έντονη κριτική επειδή είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πριν από έναν χρόνο στους Χιούστον Ρόκετς και πλέον υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που δείχνουν ότι η θητεία του στους Νετς ολοκληρώνεται.

Ο Κέβιν Ντουράντ πάτησε like σε δημοσίευση στο Instagram που αναφερόταν στην επιθυμία του συμπαίκτη του να αλλάξει πόλη και ομάδα, οπότε έδειξε με τον τρόπο του ότι δεν τον θέλει πλέον στο Μπρούκλιν. Δεν θα είναι λογικό οι Νετς να κρατήσουν έναν δυσαρεστημένο αθλητή, δεν θα είναι λογικό να πουν στους υπόλοιπους παίκτες τους ότι στηρίζουν τον Χάρντεν μετά από όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, είναι θέμα ισορροπιών και με εννέα σερί ήττες, ο οργανισμός κάτι πρέπει να αλλάξει για να μη βρεθεί εκτός εξάδας που οδηγεί απευθείας στα playoffs.

Οι Σίξερς έχουν πιέσει, από την πλευρά τους, λέγοντας ότι ούτως ή άλλως θα τον πάρουν το καλοκαίρι ως ελεύθερο, με τους Νετς να ζητούν τον Ματίς Τάιμπουλ, τον Σεθ Κάρι και τον Αντρέ Ντράμοντ για να τον παραχωρήσουν. Στην Φιλαντέλφια τους δίνουν, αρκεί να μη μπει στη συζήτηση το όνομα του Ταϊρίς Μάξι, αν φυσικά η ομάδα του Μπρούκλιν δώσει εκτός από τον Χάρντεν και τους Πάτι Μιλς - Μπρους Μπράουν. Γενικώς, ετοιμαστείτε γι' αυτή την ανταλλαγή, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

TAGS NBA ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ