NBA FINALS 2022

NBA Finals, Σέλτικς: Αμφίβολη η συμμετοχή του Γουίλιαμς στο Game 5

Boston Celtics center Robert Williams III (44) warms up before Game 5 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Miami Heat, Wednesday, May 25, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
Boston Celtics center Robert Williams III (44) warms up before Game 5 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Miami Heat, Wednesday, May 25, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky) 2022 AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Η συμμετοχή του σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Ρόμπερτ Γουίλιαμς στο Game 5 των NBA Finals κόντρα στους Γουόριορς είναι αμφίβολη, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Βοστώνης.

Με ένα ερωτηματικό στο ρόστερ τους θα αντιμετωπίσουν οι Σέλτικς τους Γουόριορς στο Game 5 των NBA Finals (14/06, 04:00, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24). Συγκεκριμένα η συμμετοχή του σέντερ της ομάδας της Βοστώνης, Ρόμπερ Γουίλιαμς είναι αμφίβολη, όπως ενημέρωσαν οι Σέλτικς.

Ο Γουίλιαμς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο μεγαλύτερο μέρος των playoffs καθώς νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο οι οποίες μπορεί να του στοιχήσουν τη συμμετοχή του στο μεγάλο και κρίσιμο πέμπτο ματς. Θυμίζουμε πως η σειρά είναι στο 2-2 μετά από την ισοφάριση των Γουόριορς στη σειρά.

Πρόκειται για μία σημαντική απουσία (αν τελικά δεν αγωνιστεί) καθώς ο Γουίλιαμς είναι από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στη ρακέτα της Βοστώνης έχοντας 12/13 δίποντα σε όλη τη σειρά των τελικών.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ