NBA FINALS 2022

NBA Finals, Πέιτον: "Γιατί χαμογελάω συνέχεια; Ακούω πολύ Μπομπ Μάρλεϊ"

Ο Γκάρι Πέιτον με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Γκάρι Πέιτον με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γκάρι Πέιτον των Γουόριορς έδωσε μία ενδιαφέρουσα απάντηση έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε πριν από το Game 6 των NBA Finals κόντρα στους Σέλτικς σχετικά για τον λόγο που είναι συνέχεια χαμογελαστός, λέγοντας ότι η απάντηση είναι τα τραγούδια του Μπομπ Μάρλεϊ.

Ο Γκάρι Πέιτον δεν είναι ένας συνηθισμένος παίκτης και άνθρωπος. Ο γκαρντ των Γουόριορς - που παίζει σαν... πάουερ φόργουορντ στο σύστημα της ομάδας - το έδειξε αυτό για ακόμα μία φορά μιλώντας στα ΜΜΕ πριν από το Game 6 των NBA Finals 2022 κόντρα στους Σέλτικς (17/6, 04:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο γιος του θρυλικού Γκάρι Πέιτον ρωτήθηκε για ποιον λόγο είναι συνέχεια χαμογελαστός και η απάντησή του ξένισε αρκετούς, αφού απάντησε χαρακτηριστικά: "Πολύ Μπομπ Μάρλεϊ. Πολύ Μποπ, πολύ Μποπ. Κάθομαι στο δωμάτιό μου αναπαυτικά και κάνω σκέψεις ακούγοντας τραγούδια του, προσπαθώντας να είμαι χαρούμενος".

Ακολούθως τόνισε ότι το αγαπημένο του τραγούδι είναι "το Jammin. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Σκέφτομαι ότι πρέπει να ανεβάζεις τον εαυτό σου. Βάζω απλώς ένα μιξ τραγουδιών του και το αφήνω να παίζει".

Κλείνοντας, ο Πέιτον δεν παρέλειψε να τονίσει ότι αισθάνεται ευλογημένος για την πορεία του που τον έφτασε μέχρι εδώ, μόλις μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα: "Περνάω καλά μόνο και μόνο που βρίσκομαι σε αυτή την θέση. Αισθάνομαι ευλογημένος. Αν κάποιος μου το έλεγε αυτό πριν από κάποια χρόνια θα έλεγα ότι μου λέει βλακείες. Απολαμβάνω στην στιγμή. 48 λεπτά μακριά από το απίστευτο. Προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος, να παραμείνω θετικός και να είμαι καλός άνθρωπος".

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ