NBA FINALS 2022

NBA Finals: Το VIDEO με τα... σουτάκια του fake Κλέι Τόμπσον στο γήπεδο των Γουόριορς

Ο Fake Klay στο γήπεδο των Γουόριορς
Ο Fake Klay στο γήπεδο των Γουόριορς PRINTSCREEN

Ο σωσίας του Κλέι Τόμπσον έμεινε... πιστός στον λόγο του και δημοσίευσε το VIDEO που τον έδειξε να εισέρχεται χωρίς κανένα πρόβλημα στο Chase Center των Γουόριορς και να κάνει σουτ σαν να είναι ο... Κλέι Τόμπσον, κάτι που οδήγησε στον διά βίου αποκλεισμού του από τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Ο σωσίας του Κλέι Τόμπσον υποσχέθηκε ότι θα έδειχνε στον κόσμο το VIDEO που τον δείχνει να μπαίνει στο γήπεδο των Γουόριορς πριν το Game 5 των NBA Finals με τους Σέλτικς και να σουτάρει επί δέκα λεπτά, που είχε ως συνέπεια να τιμωρηθεί με διά βίου αποκλεισμό από τους αγώνες στο Chase Center. Μία ημέρα αργότερα, τήρησε τον λόγο του.

Ο γνωστός και ως "Fake Klay" δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο youtube ένα VIDEO διάρκειας 15 λεπτών, όπου αρχικά φαίνεται πώς προετοιμάστηκε για να πάει στο γήπεδο, για να ακολουθήσει η άφιξή του και το πέρασμά του από έλεγχο ασφαλείας.

Λίγο αργότερα, ενώ περπατάει μέσα στο γήπεδο άρχισε να γελάει, λέγοντας στον άνθρωπου που κρατούσε την κάμερα ότι "τι κάνουμε; Θα μπορούσαμε να πάμε στα αποδυτήρια αν θέλαμε!" Αλλά δεν έμεινε καν εκεί.

Ο "Fake Klay" τράβηξε το θέμα όσο μπορούσε, μπήκε στο γήπεδο και άρχισε να σουτάρει. Ακολούθως, ενώ αποχωρούσε, τον σταμάτησε ένα άτομο από την ασφάλεια του Chase Center και τον ρώτησε αν έχει διαπίστευση και ποιος τον άφησε να μπει. Ο ίδιος απάντησε ότι απλώς πέρασε από ελέγχους και δεν τον σταμάτησε κανείς, πριν απομακρυνθεί από τον χώρο.

Ακολούθως ο σωσίας του σταρ των Γουόριορς κυκλοφορούσε έξω από το γήπεδο με κάποιους αστυνομικούς να τον σταματούν και να του λένε ότι οι άνθρωποι ασφαλείας του Γκόλντεν Στέιτ έχουν βγάλει σήμα για αυτόν.

Τελικά, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου και του κοινοποίησε την απόφαση του Chase Center να του απαγορευτεί διά βιου η είσοδος στον χώρο. "Δεν είπα ότι είμαι ο Κλέι Τόμπσον" λέει κάποια στιγμή ο Fake Klay, για να πάρει την απάντηση ότι όπως ντύθηκε και συμπεριφέρθηκε ξεγέλασε τους ανθρώπους ασφαλείας, κάτι που οδήγησε και στην τιμωρία του.

Δείτε το VIDEO με όσα έγιναν, το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει τα 550.000 views:

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ