NBA

NBA Finals, ο Μαλόουν στηρίζει τον Πόρτερ: "Πιστεύουμε σε αυτόν, σύντομα θα έχει ένα καλό παιχνίδι"

Ο Μάικλ Πόρτερ με την φανέλα των Νάγκετς
Ο Μάικλ Πόρτερ με την φανέλα των Νάγκετς Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μάικ Μαλόουν βρήκε μπροστά για χάρη του Μάικλ Πόρτερ, δηλώνοντας ότι εξακολουθεί να πιστεύει στον βασικό σμολ φόργουορντ των Νάγκετς και θεωρεί ότι σύντομα θα έχει μία καλή εμφάνιση.

Ο Μάικλ Πόρτερ ήταν σκιά του εαυτού του στα Game 2 και 3 των NBA Finals, όπου είχε συνολικά 7 πόντους με 3/15 σουτ. Στο Game 3 έμεινε στον πάγκο σε όλη την 4η περίοδο. Ο Μάικ Μαλόουν ωστόσο εξακολουθεί να πιστεύει σε αυτόν.

"Νομίζω ότι πολύς κόσμος βιάζεται να απορρίψει έναν παίκτη" δήλωσε ο τεχνικός των Νάγκετς όταν ρωτήθηκε για την εικόνα του νεαρού φόργουορντ, για να προσθέσει: "Ο Πόρτερ δεν βάζει σουτ αυτή την περίοδο, αλλά ξέρουμε πως είναι σπουδαίος σουτέρ. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει.

Αν παίρνει τα σωστά σουτ και του βρίσκουμε καλά σουτ, τότε θέλω από αυτόν και τον Κάλντγουελ-Πόουπ να συνεχίσουν να σουτάρουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουν το ντεφορμάρισμά τους".

Ο Μαλόουν στην συνέχεια μάλιστα επανέλαβε ότι στηρίζει τον Πόρτερ: "Πιστεύουμε στον Μάικλ. Είναι ο βασικός μας σμολ φόργουορντ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα έχει ένα σπουδαίο παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ