NBA FINALS 2022

NBA Finals, Ο ΜακΚόλουμ ψήφισε τους Σέλτικς για πρωταθλητές και ο Γκριν απάντησε: "Δεν θα έχουν δαχτυλίδι όπως δεν έχεις και εσύ"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ανέλαβε χρέη σχολιαστή στους τελικούς του ΝΒΑ και ψήφισε ποιον βλέπει για πρωταθλητή, με την άποψή του να μην αρέσει στον Ντρέιμοντ Γκριν. Η αιχμηρή απάντηση του φόργουορντ των φιναλίστ Γουόριορς.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι ένας έντονος χαρακτήρας. Αυτό απέδειξε και απέναντι στον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ σε ένα περιστατικό μεταξύ των δύο που συνέβη πίσω από τις κάμερες. Ο γκαρντ των Πέλικανς έχει ρόλο σχολιαστή στους τελικούς του ΝΒΑ, έχοντας πάρει ζεστά τον ρόλο του.

Όπως αναφέρει ο Κρις Χέινς του Yahoo Sports ο ΜακΚόλουμ είπε στον Γκριν πίσω από τις κάμερες (πριν το πει ζωντανά) πως βλέπει τους Σέλτικς πρωταθλητές. "Πρέπει να στο πω αυτό. Διάλεξα τους Σέλτικς να πάρουν το Game 3 και διαλέγω εσάς νικητές στο Game 4. Ειλικρινά όμως πιστεύω πως οι Σέλτικς θα πάρουν το πρωτάθλημα", είπε ο ΜακΚόλουμ στον Γκριν.

Αυτή η απάντηση δεν άρεσε καθόλου στον σταρ των Γουόριορς που δεν κρατήθηκε και απάντησε με αιχμηρό τρόπο. "Δεν πειράζει, όλα καλά. Οι Σέλτικς θα μείνουν στο τέλος της σειράς δίχως δαχτυλίδι, όπως δεν έχεις και εσύ. Σεβασμός".

Όπως αναφέρει ο Χέινς στη συνέχεια ο Γκριν απομακρύνθηκε κάνοντας γκριμάτσα στο πρόσωπό του. Ο Γκριν ωστόσο μίλησε για το περιστατικό αναφέροντας: "Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να κάνεις κριτική και να είσαι hater. Βλέπεις πολλές περιπτώσεις παικτών που βγάζουν μίσος απέναντι σε κάποια ομάδα.

Όταν ασκείς κριτική έχεις επιχειρήματα και παραδείγματα αλλά όταν απλά βγάζεις κακία, όχι. Πρέπει να ξέρεις πώς θα πεις κάτι χωρίς απλά να λες ' Ο Ντρέιμοντ τα πήγε χάλια'. Γιατί τα πήγε χάλια; Γιατί δεν σούταρε καλά ή δεν σούταρε καθόλου. Ή γιατί δεν έπαιζε καλά στην άμυνα, γιατί ο Μπράουν είχε 21 πόντους στην πρώτη περίοδο".

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ