NBA FINALS 2022

NBA Finals: Ο Κλέι Τόμπσον αποκάλεσε "βλάκα" και "κλόουν" τον Τζάρεν Τζάκσον των Γκρίζλις για ένα παλαιότερο tweet

NBA Finals: Ο Κλέι Τόμπσον αποκάλεσε "βλάκα" και "κλόουν" τον Τζάρεν Τζάκσον των Γκρίζλις για ένα παλαιότερο tweet
PRINTSCREEN

Ο Κλέι Τόμπσον είχε - απολύτως λογικά - κέφια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Γουόριορς, χωρίς να παραλείψει ωστόσο να κράξει των Τζάρεν Τζάκσον των Γκρίζλις, αποκαλλώντας τον "βλάκα" και "κλόουν" με αφορμή ένα παλαιότερο tweet του δυναμικού φόργουορντ.

Οι Γουόριορς κατέκτησαν το πρωτάθλημα, χάρη στην νίκη τους με 103-90 επί των Σέλτικς στο Game 6 των NBA Finals. Ο Κλέι Τόμπσον πανηγύρισε με την ψυχή του, αφού εξιλεώθηκε για όσα πέρασε την τελευταία διετία. Μέσα στην χαρά του ωστόσο δεν παρέλειψε να κράξει τον... Τζάρεν Τζάκσον των Γκρίζλις!

Σε μία τουλάχιστον περίεργη στιγμή, ο σταρ των Γουόριορς έκανε δηλώσεις μετά το ματς, όταν μιλώντας για όσα πέρασαν οι Γουόριορς ξαφνικά άρχισε να μιλάει για τον Τζάκσον. Ο λόγος; Ένα ειρωνικό tweet του φόργουορντ των Γκρίζλις τον περασμένο Μάρτιο, όταν μετά από μία νίκη στην κανονική περίοδο του Μέμφις επί του Γκόλντεν Στέιτ είχε γράψει "strength in numbers", που ήταν το μότο των Γουόριορς για χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Τόμπσον είπε: "Υπάρχει ένας παίκτης των Γκρίζλις που είχε γράψει ένα tweet λέγοντας "strength in numbers" μετά από μία νίκη τους στην κανονική περίοδο και με εκνεύρισε τόσο πολύ. Ανυπομονώ να το κάνω retweet. Ο βλάκας. Έπρεπε να το δω αυτό και σκεφτόμουν "αυτός ο κλόουν". Εντάξει, εντάξει. Συγγνώμη.

Μία κακή ανάμνηση απλώς εμφανίστηκε στο μυαλό μου. Θα κοροϊδέψει εμάς; Δεν έχεις φτάσει ποτέ εδώ που είμαστε φίλε. Ξέρουμε τι χρειάζεται για αυτό. Κράτα αυτό τώρα. Twitter fingers... το πιστεύεις αυτό; Έχω μνήμη ελέφαντα. Δεν ξεχνάω. Υπήρξε πολύς κόσμος που μας κλωτσούσε όταν ήμασταν κάτω".

Δείτε το ξέσπασμα του Τόμπσον:

Για την ιστορία, αυτό είναι το tweet του Τζάκσον στο οποίο αναφέρθηκε ο Τόμπσον:

Το tweet του Τζάρεν Τζάκσον
Το tweet του Τζάρεν Τζάκσον JARENJACKSONJR OFFICIAL TWITTER ACCOUNT
TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ