NBA FINALS

NBA Finals: Ο Γιόκιτς έχασε το βραβείο του MVP των τελικών

Ο Νίκολα Γιόκιτς με το τρόπαιο του MVP των NBA Finals
Ο Νίκολα Γιόκιτς με το τρόπαιο του MVP των NBA Finals Ⓒ 2023 JACK DEMPSEY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Νίκολα Γιόκιτς δήλωσε ότι έχασε το βραβείο του MVP των NBA Finals μέσα στους πανηγυρισμούς, αφού το άφησε στο γραφείο του υπεύθυνου εξοπλισμού και δεν ασχολήθηκε ξανά με το θέμα. Το βραβείο πάντως είναι τελικά ασφαλές.

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι διαφορετικός παίκτης από τους άλλους. Το έχει δείξει με πολλούς τρόπους. Το τελευταίο πράγμα που έκανε βέβαια δείχνει για ακόμα μία φορά ότι δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα προσωπικά βραβεία. Ακόμα και αν πρόκειται για το σημαντικότερο βραβείο στο NBA, αυτό του MVP των NBA Finals που κατέκτησε.

Ο Σέρβος σέντερ πήγε να δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη στο ESPN και με την δημοσιογράφο Μαλίκα Άντριους να του αναφέρει ότι είναι ο πρώτος MVP των NBA Finals που εμφανίστηκε χωρίς το βραβείο και αν ξέρει πού είναι, η απάντησή του προκάλεσε πολύ γέλιο: "Αλήθεια δεν ξέρω. Το άφησα στο γραφείο του Σπάρκι (σ.σ υπεύθυνος εξοπλισμού στους Νάγκετς) και δεν είναι εκεί πια. Οπότε δεν ξέρω".

Για την ιστορία, λίγο μετά την συνέντευξη του Γιόκιτς έγινε γνωστό ότι ο υπεύθυνος εξοπλισμού των Νάγκετς, Σπάρκι Γκονζάλεθ, έχει αυτός το τρόπαιο και το έχει καθαρίσει, προκειμένου να είναι έτοιμο για τη παρέλαση των πρωταθλητών στο Ντένβερ.

TAGS NBA FINALS NBA ΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ