NBA FINALS

NBA Finals, Νάγκετς: Εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Σημείο στο οποίο έπεσαν πυροβολισμοί στο Ντένβερ κατά την διάρκεια πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Σημείο στο οποίο έπεσαν πυροβολισμοί στο Ντένβερ κατά την διάρκεια πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Σκηνικό τρόμου στο Ντένβερ, αφού κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA των Νάγκετς τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι από πυροβολισμούς.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τους Νάγκετς δημιούργησε ευφορία στο Ντένβερ. Οι πανηγυρισμοί ωστόσο σε όλο την πόλη επισκιάστηκαν από την είδηση ότι έπειτα από πυροβολισμούς τραυματίστηκαν εννέα άνθρωποι.

Με βάση την ενημέρωση της αστυνομίας, υπήρξε μία διαφωνία ανάμεσα σε κάποιες παρέες κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, κάτι που δυστυχώς οδήγησε σε ανταλλαγή πυρών και στον τραυματισμό ανθρώπων που απλώς βρέθηκαν στο σημείο.

Τρεις εκ των εννέα τραυματιών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός υπόπτου, ο οποίος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς.

TAGS NBA FINALS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ