NBA FINALS 2022

NBA Finals, Μπράουν: "Δεν φοβόμαστε τους Γουόριορς, θα παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε"

Ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς με αντίπαλο τον Γκάρι Πέιτον των Γουόριορς
Ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς με αντίπαλο τον Γκάρι Πέιτον των Γουόριορς Ⓒ 2022 STEVEN SENNE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέιλεν Μπράουν δήλωσε ενόψει του Game 6 των NBA Finals ανάμεσα σε Σέλτικς και Γουόριορς (17/6, 04:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) ότι κανείς στην Βοστώνη δεν φοβάται το Γκόλντεν Στέιτ και ότι θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το 3-3.

Οι Σέλτικς περιμένουν τους Γουόριορς στην Βοστώνη τα χαράματα της Παρασκευής (17/6, 04:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 6 των NBA Finals 2022, με το Γκόλντεν Στέιτ να προηγείται με 3-2. Σύμφωνα με τον Τζέιλεν Μπράουν πάντως, κανείς στην Βοστώνη δεν έχει ίχνος φόβου.

"Όλα όσα έγιναν ήταν μία εμπειρία όπου μάθαμε κάτι. Κουβαλάμε όλα όσα μάθαμε φέτος ως παράσημο" δήλωσε αρχικά ο σταρ των Σέλτικς, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Δεν αφήνουμε τίποτα να μας επηρεάσει. Ξεπερνάμε τα εμπόδια. Όλη την σεζόν έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε στα προβλήματα. Ανυπομονούμε για αυτή την πρόκληση. Πρέπει να την δεχθούμε, να την αγκαλιάσουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος".

Κλείνοντας, ο Μπράουν τόνισε: "Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδό μας (σ.σ αν οι Σέλτικς νικήσουν, το Game 7 θα γίνει στο Γκόλντεν Στέιτ). Ανυπομονούμε να τα δώσουμε όλα. Δεν φοβόμαστε. Δεν φοβόμαστε τους Γουόριορς. Θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας μία καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι το έχουν ξανακάνει. Αλλά όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα τα αφήσουμε όλα εκεί. Αυτός είναι ο στόχος μας".

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ