NBA FINALS

NBA Finals, Μπουντενχόλζερ: "Είμαστε μια πολύ ευέλικτη ομάδα που ξέρει πως να αντιδράει"

NBA Finals, Μπουντενχόλζερ: "Είμαστε μια πολύ ευέλικτη ομάδα που ξέρει πως να αντιδράει"
COPYRIGHT 2021 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Σίγουρος για την ομάδα του ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, εξήγησε πως η ευελιξία της σε άμυνα κι επίθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά και στο Game 5 των NBA Finals με τους Φοίνιξ Σανς.

Για την σημασία του βίντεο, της ανάλυσης και της προετοιμασίας μίλησε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μία ημέρα πριν από το Game 5 των NBA Finals, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο Φοίνιξ (ξημερώματα Κυριακής στις 04:00 Ελλάδας).

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο προπονητής των Μπακς εξήγησε πως η ομάδα του είναι πολύ ευέλικτη σε άμυνα κι επίθεση, μίλησε για την πανδημία και την νέα έξαρση στις ΗΠΑ, ενώ απάντησε και στο ερώτημα πως καταφέρνει να βγάζει από το μυαλό του την πίεση αυτών των αγώνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ:

"Ο Μίντλετον κάνει ότι χρειάζεται για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Ενδιαφέρεται καθημερινά, είμαι ενθουσιασμένος για εκείνον. Προετοιμαζόμαστε για το Game 5 και προσπαθούμε να τον έχουμε σε καλή πνευματική κατάσταση, γνωρίζει ότι κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Χρειαζόμαστε πράγματα απ' όλους, όμως εκείνος είναι πάντα έτοιμος για ό,τι χρειαστεί. Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών με χαρακτήρα. Το ρόστερ μας είναι ευέλικτο, είναι δυναμικό, είναι απλά μια πραγματικά καλή ομάδα. Αυτές οι ομάδες ξέρουν πως να αντιδρούν.

Χρησιμοποιώ τον Τζεφ Τιγκ για να έχω ακόμη έναν χειριστή της μπάλας, έναν παίκτη που μπορεί να κάνει δουλειά στην επίθεση, να γυρίσει την μπάλα, να μας οργανώσει. Αμυντικά έχει την ικανότητα να χαλάει τις πάσες, πιέζει στην μπάλα, είναι σημαντικός σε αυτή τη σειρά. Είμααστε ευέλικτοι, η ικανότητα του Γιάννη στο ριμπάουντ, ο Κόνατον, ο Μίντλετον που κυνηγάει τις φάσεις 50-50, ο Τζρου, η ένταση του Τάκερ. Αμυντικά είμαστε πολύ ευέλικτοι και επιθετικά το ίδιο.

Σε αυτή τη φάση της σεζόν δεν μπορείς να δεις ένα βίντεο και να πεις "κάθομαι και το απολαμβάνω". Έχουμε δει πάρα πολλές φάσεις πάρα πολλές φορές, προσπαθούμε να βρούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Θέλουμε να έχουμε καλή εκτέλεση, είτε μιλάμε για τα τελευταία δύο λεπτά, είτε για τα τελευταία πέντε, είτε για ολόκληρο τον αγώνα. Κοιτάμε τις φάσεις από μια οπτική πολύ κρίσιμη. Βλέπουμε πράγματα στα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε. Επίσης, περπατάω πολύ. Βάζω τα ακουστικά, σε όποια πόλη κι αν βρίσκομαι, κάνω αρκετό διάδρομο εδώ γιατί έξω έχει ζέστη. Στο Μιλγουόκι είναι ωραίο να περπατάς. Να έχεις ένα καλό δείπνο, ένα ποτήρι κρασί, την οικογένειά σου. Λειτουργώ σαν απλός άνθρωπος, κάνω ό,τι κάνετε κι εσείς.

Όσο για την πανδημία, ξέρουμε τι συμβαίνει. Έχουμε συνεχώς συζητήσεις, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Γνωρίζουμε τι γίνεται, σε αυτόν τον κόσμο ζούμε, βλέπουμε την κατάσταση στην χώρα, ειδικά τι γίνεται σε μέρη πιο κοντά σε εμάς. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο να μείνουν υγιείς, ασφαλείς, ελπίζω το ίδιο και για κάθε άνθρωπο στη χώρα".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ