NBA FINALS

NBA Finals: Μια μπασκετική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με το SPORT24 και το Milko

NBA Finals: Μια μπασκετική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με το SPORT24 και το Milko

Δες το πρώτο ματς των NBA Finals μαζί με αγαπημένους δημοσιογράφους του SPORT24 και το Milko.

Το κορυφαίο μπασκετικό γεγονός της χρονιάς, οι τελικοί του NBA ξεκινούν! Για το SPORT24 τέτοιες βραδιές αποτελούν ευκαιρία για να έρθουν οι δημοσιογράφοι πιο κοντά με τους αναγνώστες.

Το πρώτο ματς των NBA Finals ήταν, λοιπόν, η τέλεια ευκαιρία για να διοργανώσουμε μια μπασκετική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις για τους αναγνώστες μας. Αυτή τη φορά όχι στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Τέσσερις αγαπημένοι δημοσιογράφοι, ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ο Χάρης Σταύρου και ο Αλέξανδρος Τρίγκας θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν μαζί με 30 τυχερούς αναγνώστες το πρώτο παιχνίδι των NBA Finals.

“Σύμμαχός” μας σε αυτή τη βραδιά θα είναι το Milko, το brand που έχει συνδεθεί με το μπάσκετ και θα χαρίσει στους τυχερούς καλεσμένους μας μια μοναδική εμπειρία.

To experience με το Milko

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στο πρώτο ματς των τελικών του NBA, οι καλεσμένοι αναγνώστες μας θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνατότητές τους στις βολές. Εισερχόμενοι στον χώρο που θα τους υποδείξουμε, οι τυχεροί αναγνώστες θα φορέσουν τη δική τους φανέλα branded by Milko και θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο μπάσκετ.

Αν μένεις στη Θεσσαλονίκη και θες να είσαι κι εσύ ένας από τους 15 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να δουν μαζί με τους δημοσιογράφους του SPORT24 τον πρώτο τελικό του NBA και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες με τη λήξη του τελικού.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30/5.

TAGS NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ