NBA FINALS 2022

NBA Finals, Γουόριορς: Ο Στεφ Κάρι έκανε ρεκόρ τριπόντων σε μία περίοδο στην ιστορία των τελικών

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Απίθανος ο Στεφ Κάρι, πρόλαβε να γράψει ιστορία μόλις στο πρώτο δωδεκάλεπτο του Game 1 των NBA Finals ανάμεσα σε Γουόριορς και Σέλτικς, αφού σημείωσε τα περισσότερα τρίποντα που έχουν σημειωθεί ποτέ σε ένα δωδεκάλεπτο σε σειρά τελικών.

Ο Στεφ Κάρι χρειάστηκε μόλις 12 λεπτά για να (ξανα)γράψει ιστορία και να πάρει στην κατοχή του ακόμα ένα ρεκόρ που αφορά τα τρίποντα στο NBA.

Ο σταρ των Γουόριορς σημείωσε 21 πόντους με 6/8 τρίποντα στην πρώτη περίοδο του Game 1 των NBA Finals 2022 κόντρα στους Σέλτικς στην νίκη των "Κελτών" με 120-108. Τα 6 τρίποντα που σημείωσε είναι τα περισσότερα στα οποία έχει ευστοχήσει ποτέ παίκτης σε μία περίοδο στην ιστορία του NBA.

Παράλληλα, οι 21 πόντοι που σημείωσε στην πρώτη περίοδο είναι η οι περισσότεροι που έχει σημειώσει ποτέ σε μία περίοδο σε αγώνα των NBA Finals.

Δείτε τα 4 από τα 6 τρίποντα του Κάρι, τα οποία σημείωσε στο πρώτο μισό της πρώτης περιόδου:

Παρακολουθείστε στην Game Night από την Θεσσαλονίκη, όπου ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Σπύρο Καβαλιεράτο, Χάρη Σταύρου, Αλέξανδρο Τρίγκα και 30 αναγνώστες του SPORT24 παρακολούθησαν τον πρώτο τελικό του NBA μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Μπόστον Σέλτικς.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA FINALS ΗΠΑ NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ