NBA FINALS

NBA Finals, αποστολή στο Μιλγουόκι: Την "έπεσαν" στον Στίβεν Έι Σμιθ έξω από το Fiserv Forum και εκείνος απάντησε

NBA Finals, αποστολή στο Μιλγουόκι: Την "έπεσαν" στον Στίβεν Έι Σμιθ έξω από το Fiserv Forum και εκείνος απάντησε

Ο Στίβεν Έι Σμιθ έφτασε στο Μιλγουόκι και αποδοκιμάστηκε, σε ένα πραγματικά πολύ αστείο σκηνικό έξω από το Fiserv Forum, λίγες ώρες πριν απο το Game 3 των NBA Finals.

Η σχέση του Στίβεν Έι Σμιθ με το Μιλγουόκι δοκιμάζεται. Και δοκιμάζεται σε πολύ έντονο βαθμό. Μετά από τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος του ESPN για την πόλη του Ουισκόνσιν, ήρθε η στιγμή να την επισκεφθεί. Έφτασε το πρωί της Κυριακής (12/7) για να παρακολουθήσει το Game 3 των NBA Finals και το απόγευμα, λίγο πριν μπει στο Fiserv Forum, είδε οπαδούς των Μπακς να τον αποδοκιμάζουν και εκείνον να ανοίγει διάλογο, φυσικά χωρίς να ξεπεραστούν τα όρια.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

"Άθλια πόλη, μέσα σε τρεις ώρες άφησα τη ζέστη για να έρθω στο κρύο σας" έλεγε ο Στίβεν Έι Σμιθ στους οπαδούς των Μπακς που του απαντούσαν ότι ο καιρός είναι μια χαρά (δεν είναι...) σε ένα πραγματικά ξεκαρδιστικό σκηνικό. Μένει να δούμε αν ο εκκεντρικός αναλυτικής θα εμφανιστεί στη σάλα του Fiserv Forum. Ξέρει ότι θα αποδοκιμαστεί, έντονα, οπότε δεν αποκλείεται να μείνει σε κάποιον από τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου για να μη βρεθεί στο στόχαστρο του κοινοί που θα γεμίσει το γήπεδο.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ