NBA

NBA Finals 2021: Οι Μπακς γυρίζουν για 16 ώρες στο Μιλγουόκι και θα ταξιδέψουν στο Φοίνιξ εξουθενωμένοι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια θάλασσα από παίκτες των Ατλάντα Χοκς στο Game 4 των τελικών της Ανατολής
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια θάλασσα από παίκτες των Ατλάντα Χοκς στο Game 4 των τελικών της Ανατολής 2021 AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Οι Μπακς αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ανατολής, γυρίζουν στο Μιλγουόκι, θα μείνουν εκεί για 16 ώρες και στη συνέχεια θα μπουν ξανά στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στο Φοίνιξ για τα δύο πρώτα παιχνίδια των NBA Finals 2021.

Το εμπόδιο των Χιτ το πέρασαν εύκολα (4-0), εκείνο των Νετς το υπερπήδησαν στο ιστορικό Game 7 στο Μπρούκλιν. Οι Μπακς μπήκαν στους τελικούς της Ανατολής με τον τίτλο του φαβορί και επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά, καθώς έκαναν την ανατροπή μετά από το 0-1 και με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες προκρίθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (4/7) στους NBA Finals 2021.

Η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει αμέσως μετά από το Game 6 με τους Ατλάντα Χοκς στο Μιλγουόκι και θα μείνει εκεί για περίπου 15-16 ώρες, καθώς στη συνέχεια θα μπει ξανά στο ιδιωτικό της αεροπλάνο για να αναχωρήσει στις 18:10 ώρα Ουισκόνσιν με προορισμό την Αριζόνα. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ και οι παίκτες του θα έχουν... μισή ημέρα στα σπίτια τους, θα μαζέψουν τα πράγματά τους και θα βγουν ξανά στον δρόμο για να δώσουν στο Φοίνιξ το Game 1 και το Game 2 των τελικών.

Οσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ακολούθησε το Σάββατο (3/7) μέρος της προπόνησης, ωστόσο ουδείς μπορεί να μαντέψει αν θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της σειράς με τους Σανς που θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 04:00. Φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο να τον δούμε να παίρνει τον χρόνο του στα δύο πρώτα ματς, για να γυρίσει στο τρίτο, στο πρώτο που θα γίνει δηλαδή στο Μιλγουόκι.

Για την ιστορία, οι Σανς είχαν τέσσερις περισσότερες ημέρες ξεκούρασης.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ