NBA

NBA: Φήμη πως ο Μαρκ Λάσρι παραχωρεί το μερίδιό του στους Μιλγουόκι Μπακς

NBA: Φήμη πως ο Μαρκ Λάσρι παραχωρεί το μερίδιό του στους Μιλγουόκι Μπακς
2022 AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με τον Μπιλ Σίμονς, ο Μαρκ Λάσρι, συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει το μερίδιό του και να αποχωρήσει από τον οργανισμό.

Οκτώ χρόνια μετά από την εξαγορά των Μιλγουόκι Μπακς από τον Χερπμ Κολ, φαίνεται πως ο Μαρκ Λάσρι σκέφτεται να παραχωρήσει το μερίδιό του στον οργανισμό που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2021. Σύμφωνα με τον διάσημο δημοσιογράφο/αναλυτή Μπιλ Σίμονς, ο Μαροκινής καταγωγής επιχειρηματίας που έχει τη βάση του στην Νέα Υόρκη, έχει ανοιχτά τα αυτιά του σε προτάσεις για να αποχωρήσει από τα Ελάφια, τη στιγμή που η ομάδα, ως οργανισμός, βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν πράγματι πίσω από τον καπνό υπάρχει φωτιά, όπως δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Μαρκ Λάσρι πράγματι θέλει να αποχωρήσει από την συνιδιοκτησία των Μπακς, στην οποία βρίσκονται επίσης ο Γουές Έντενς, ο Τζέιμι Ντίναν κι ο Μάικ Φασιτέλι. Το σίγουρο είναι πως αυτό το group τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο εκτόξευσε την αξία του οργανισμού από τα 550 εκατομμύρια (τόσο τον αγόρασαν) στα δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μαρκ Λάσρι στο SPORT24 τον Μάρτιο του 2018

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ