NBA

NBA, Φιλαντέλφια Σίξερς: Χωρίς βιασύνη για τον Μπεν Σίμονς με την προσοχή στον Τζέιμς Χάρντεν

Ο Μπεν Σίμονς στην προπόνηση των Φιλαντέλφια Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς στην προπόνηση των Φιλαντέλφια Σίξερς PHOTO CREDITS: © 2021 RINGO H.W. CHIU / AP IMAGES

Ο Μπεν Σίμονς εξακολουθεί να αποτελεί βαρίδι για τους Φιλαντέλφια Σίξερς, οι οποίοι όμως δεν βιάζονται να τον παραχωρήσουν πριν από το trade deadline. Ο λόγος; Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ο μεγάλος στόχος της offseason.

Δυόμιση βδομάδες πριν από το trade deadline του ΝΒΑ κι οι οργανισμοί έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν πιο εντατικά στο κομμάτι των ανταλλαγών, προσδοκώντας σε σημαντικά οφέλη πριν από την τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Μπεν Σίμονς είναι, αν μη τι άλλο, ένα από τα κορυφαία διαθέσιμα ονόματα της αγοράς, πλην όμως οι Φιλαντέλφια Σίξερς (και παρά την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί φέτος) δεν φαίνεται πως βιάζονται να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή. Αντίθετα, όπως επισημαίνει το Athletic, δείχνουν διατεθειμένοι να τον κρατήσουν ανενεργό μέχρι το καλοκαίρι κι εν συνεχεία να ξεκινήσουν από μηδενική βάση οποιαδήποτε συζήτηση με ενδιαφερόμενο.

Ο λόγος είναι απλός: Θέλουν να κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τους Μπρούκλιν Νετς, με player option (αντί 47.366.760 δολάρια).

Δεδομένου ότι στη διάρκεια της offseason όλες οι ομάδες θα είναι πιο διαλλακτικές και διαθέσιμες για περισσότερη συζήτηση/διαπραγμάτευση, στη Φιλαντέλφια θεωρούν προτιμότερο να... τραβήξει η ιστορία με τον Μπεν Σίμονς μέχρι τότε, (συν)υπολογίζοντας τη δυνατότητα μιας sign-and-trade συμφωνίας με τους Μπρούκλιν Νετς.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ