ΛΕΙΚΕΡΣ

NBA: Φεύγει ο Τζόρνταν, έρχεται ο Όγκουστιν στους Λέικερς

NBA: Φεύγει ο Τζόρνταν, έρχεται ο Όγκουστιν στους Λέικερς
2022 AP PHOTO/RINGO H.W. CHI

Η κακή εικόνα των Λέικερς το τελευταίο διάστημα έχει οδηγήσει την ομάδα του Λος Άντζελες σε αλλαγές καθώς σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν είναι στην πόρτα της εξόδου και το κενό θα καλύψει ο Ντι Τζέι Όγκουστιν.

Οι Λέικερς δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο αγωνιστικά, με την εικόνα της ομάδας να έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της να προχωρήσουν σε αλλαγές. Όπως αναφέρει ο Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν είναι στην πόρτα της εξόδου από το Λος Άντζελες και το κενό θα καλύψει ο Ντι Τζέι Όγκουστιν.

Ο 33χρονος Τζόρνταν υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 2.6 εκατομμυρίων τη φετινή σεζόν με τους Λέικερς όμως απ όσο φαίνεται θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει οι Σίξερς, όπως αναφέρει το ESPN, προκειμένου να ενισχυθούν στη θέση του σέντερ.

Το κενό που πρόκειται να αφήσει ο Τζόρνταν στο ρόστερ των "Λιμνανθρώπων" θα καλύψει ο Όγκουστιν, σύμφωνα με τον Βοϊναρόβσκι, ο οποίος αγωνίστηκε σε 34 ματς τη φετινή σεζόν με τους Ρόκετς.

TAGS ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ