NBA

NBA, ενθουσιασμένοι οι Πέλικανς με Γουίλιαμσον: "Έχει αλλάξει, είναι στο γυμναστήριο πιο συχνά από ποτέ"

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον με την φανέλα των Πέλικανς
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον με την φανέλα των Πέλικανς Ⓒ 2022 GERALD HERBERT/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον φαίνεται ότι είναι πανέτοιμος για την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με τον αντιπρόεδρο των Πέλικανς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, να δηλώνει ενθουσιασμένος επειδή ο σταρ της ομάδας είναι στο γυμναστήριο πιο συχνά από κάθε άλλη φορά.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον φαίνεται να έχει πάρει απόφαση να κλείσει στόματα. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι Πέλικανς, με τον Ντέιβιντ Γκρίφιν να δηλώνει ενθουσιασμένος από την εικόνα του All Star φόργουορντ.

"Μπορώ να σας πω ότι ο Ζάιον είναι στο γυμναστήριό μας πιο συχνά από κάθε άλλη φορά στην καριέρα του κατά την διάρκεια της offseason" δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος των Πέλικανς, για να προσθέσει: "Έχει μείνει στην Νέα Ορλεάνη σε όλη την offseason, κάτι που είναι διαφορετικό. Έχει δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα".

Κλείνοντας, ο Γκρίφιν τόνισε: "Εμείς - ως ομάδα -μάθαμε τα τελευταία χρόνια τι δουλεύει και τι όχι με τον Ζάιον. Αλλά μεγάλο κομμάτι όλου αυτού έπρεπε να το καταλάβει και ο ίδιος. Ήθελε να είναι πετυχημένος; Νομίζω ότι πολλές φορές όταν κάποιος δεν πετυχαίνει είναι επειδή όλοι όσοι είναι γύρω του δεν τα δίνουν όλα. Έφτασε όμως στο σημείο που το κατάλαβε αυτό και το έχει αποδεχθεί".

Την περσινή σεζόν ο Γουίλιαμσον αγωνίστηκε μόλις σε 29 αγώνες, χάνοντας τα τελευταία 45 παιχνίδια λόγω προβλήματος στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, έχοντας 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και .1 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ