NBA

NBA, Εμπίντ για το καλάθι του από την μία μπασκέτα στην άλλη που δεν μέτρησε: "Η ιστορία της ζωής μου"

Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2023 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζοέλ Εμπίντ κλήθηκε να σχολιάσει το τρελό καλάθι που σημείωσε από την μία μπασκέτα στην άλλη κόντρα στους Σέλτικς που δεν μέτρησε και η απάντησή του έβγαλε γέλιο και παράπονο μαζί.

Ο Τζοέλ Εμπίντ έβαλε το καλάθι της χρονιάς στην ήττα των Σίξερς από τους Σέλτικς (107-110), αφού μετά το τρίποντο του Τζέισον Τέιτουμ ευστόχησε σε σουτ από την μία μπασκέτα στην άλλη, με το καλάθι να ακυρώνεται - σωστά - ως εκπρόθεσμο. Και ο ίδιος είχε κάτι να πει για αυτό.

"Μακάρι να είχα σουτάρει νωρίτερα, αλλά όπως έστριψα είδα τον Ντέρικ Γουάιτ μπροστά μου και έπρεπε να αλλάξω κατεύθυνση για να σουτάρω χάνοντας χρόνο. Δυστυχώς... αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου" είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Εμπίντ σχολιάζοντας την τελευταία φάση, για να προσθέσει κλείνοντας:

"Δεν είναι χειρότερο για εμένα που μπήκε. Δεν με νοιάζει. Δεν μέτρησε, αλλά υποθέτω ότι είναι καλό highlight για όλους στα social media. Δεν μέτρησε και χάσαμε. Είναι εκνευριστικό να χάνεις τέτοια παιχνίδια, ειδικά όταν έχεις το προβάδισμα για τόση ώρα".

Θυμηθείτε το τρελό φινάλε στο Σίξερς - Σέλτικς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ