NBA

NBA: Εκτός τελικών ο διαιτητής που φέρεται να διατηρεί burner account στο Twitter

NBA: Εκτός τελικών ο διαιτητής που φέρεται να διατηρεί burner account στο Twitter
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Το NBA έχει ανοίξει έρευνα για το burner account που φαίνεται να διατηρεί στο Twitter ο διαιτητής Έρικ Λούις, τον οποίο και άφησε εκτός από τους φετινούς τελικούς των Νάγκετς με τους Χιτ.

Τους 12 διαιτητές που θα σφυρίξουν στους τελικούς ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Χιτ ανακοίνωσε το NBA, με το όνομα του Έρικ Λουίς να απουσιάζει, παρότι τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια είχε διαιτητεύσει στους NBA Finals.

Ο λόγος είναι απλός, αν και ίσως όχι ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό. Πριν από λίγο καιρό, ο εν λόγω διαιτητής βρέθηκε στο στόχαστρο μιας και φαίνεται να διατηρεί ένα burner account (σσ. λογαριασμό με ψεύτικα στοιχεία) στο Twitter, το οποίο χρησιμοποιεί για να "δικαιολογήσει" τις αποφάσεις και τα σφυρίγματά του σε διάφορους αγώνες, όταν αυτά εγείρουν συζητήσεις.

Το NBA έχει ξεκινήσει έρευνα επί του θέματος, με τον Μάικ Μπας, εκπρόσωπο της Λίγκας να αναφέρει: "Σχετικά με τον Έρικ Λούις και τις δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεχίζουμε να εξετάζουμε το ζήτημα και ως εκ τούτου, δεν θα δουλέψει στους τελικούς".

TAGS NBA NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ