NBA: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Νικς – Σπερς για το Game 3 των τελικών λόγω του Τραμπ

Οι Νικς ανακοίνωσαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το Game 3 των τελικών κόντρα στους Σπερς, καθώς στο Madison Squere Garden θα βρεθεί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ.
Οι Νικς ετοιμάζονται για το Game 3 των τελικών του NBA κόντρα στους Σπερς (ξημερώματα Τρίτης 03:30), με των Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ να αναμένεται να βρεθεί στο Madison Squere Garden για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση
Για αυτόν τον λόγο οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν δρακόντεια μέτρα, λόγω της παρουσίας του Προέδρου, ζητώντας από τους θεατές να βρεθούν στο γήπεδο δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ώστε να ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για τον έλεγχο ασφαλείας.
Θυμίζουμε πως οι Νικς έχουν το προβάδισμα στη σειρά με 2-0 κόντρα στους Σπερς και απέχουν δύο νίκες μακριά για την κατάκτηση του NBA.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση
“Καθώς πλησιάζουμε στο Game 3 των Τελικών του NBA τη Δευτέρα το βράδυ, το Madison Square Garden και η Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών (U.S. Secret Service) θέλουν να συμβάλουν ώστε να εξασφαλιστεί μια ασφαλής και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους κατόχους εισιτηρίων, κοινοποιώντας σημαντικές διαδικασίες ασφαλείας που θα ισχύουν.
Θα εφαρμοστεί αυστηρή απαγόρευση εισόδου με τσάντες (σ.σ. no-bag policy) και οι φίλαθλοι θα πρέπει να περιορίσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στο απολύτως απαραίτητο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να αναμένουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας κατά την είσοδό τους στο Madison Square Garden, συμπεριλαμβανομένων ελέγχων παρόμοιων με εκείνους της TSA (σ.σ. της αμερικανικής υπηρεσίας ασφάλειας μεταφορών).
Συνιστάται έντονα στους θεατές να προσέλθουν τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για τον έλεγχο ασφαλείας και την είσοδο”.