NBA

NBA: Διπλή ενίσχυση για τους Λος Άντζελες Λέικερς

NBA: Διπλή ενίσχυση για τους Λος Άντζελες Λέικερς
2019 AP PHOTO/AJ MAST

Στο ρόστερ των Λέικερς προστέθηκαν ο Ντάρεν Κόλισον που γύρισε στη Λίγκα μετά από τρία χρόνια και ο Στάνλι Τζόνσον, ώστε να βοηθήσουν και στο Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι με τους Νετς.

Στο NBA μετά από σχεδόν τρία χρόνια γύρισε ο Ντάρεν Κόλισον, ένας 34χρονος πόιντ γκαρντ που έπαιξε για 10 σεζόν στη Λίγκα με τους Ιντιάνα Πέισερς, τους Ντάλας Μάβερικς και τους Σακραμέντο Κινγκς, καθώς οι Λέικερς του πρόσφεραν δεκαήμερο συμβόλαιο για να αντικαταστήσουν τον Αϊζάια Τόμας του οποίου η συμφωνία ολοκληρώθηκε.

Ο Κόλισον έχει 12.5 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά 29.4 λεπτά σε 708 αγώνες κανονικών περιόδων, ενώ οι Λέικερς πήραν και τον 25χρονο περιφερειακό Στάνλι Τζόνσον που έπαιξε στο παρελθόν σε Πίστονς, Πέλικανς και Ράπτορς, ενώ συμφώνησε πρόσφατα με τους Σικάγο Μπουλς χωρίς όμως να παίξει με την φανέλα τους καθώς νόσησε από κορονοϊό.

Οι δύο αθλητές αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το Χριστουγεννιάτικο ματς με τους Μπρούκλιν Νετς (03:00 τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου). Ο Κόλισον είχε αποσυρθεί από τα παρκέ, ενώ είχε εξαιρετικές προτάσεις, για θρησκευτικούς όπως αποδείχθηκε αργότερα λόγους.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ