NBA

NBA: Διάρρηξη στο σπίτι του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ κατά τη διάρκεια αγώνα των Θάντερ

Oklahoma City Thunder guard Shai Gilgeous-Alexander (2) dribbles during the first half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Dallas, Monday, Oct. 27, 2025. (AP Photo/LM Otero) AP Photo/LM Otero

Ο σταρ των Θάντερ, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σοκαριστικού περιστατικού όταν το σπίτι του διαρρήχθηκε την ώρα που αγωνιζόταν στο Paycom Center την προηγούμενη νύχτα.

Ο σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σοκαριστικού περιστατικού χθες το βράδυ, όταν το σπίτι του διαρρήχθηκε ενώ αγωνιζόταν κόντρα στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (127-108) στο Paycom Center.

Πολλοί αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και έκαναν εκτεταμένη έρευνα στο σπίτι για αρκετές ώρες.

Στο συμβάν βρέθηκε επίσης ο Γενικός Διευθυντής των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, για να ενημερωθεί για την κατάσταση και να συντονίσει την αντίδραση της ομάδας.

Η διάρρηξη έχει προκαλέσει ανησυχία για την ασφάλεια των παικτών και οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του υπευθύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ