NBA

NBA: Δεν τα βρίσκουν Νετς και Ίρβινγκ, παρακολουθούν διακριτικά δύο ομάδες

Ο Καϊρί Ίρβινγκ άφησε το savoire vivre
Ο Καϊρί Ίρβινγκ άφησε το savoire vivre AP PHOTO/SETH WENIG

Προς διαζύγιο οδεύουν Νετς και Καϊρί Ίρβινγκ, με την ομάδα του Μπρούκλιν να διστάζει να του προσφέρει maximum τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο και τους Λέικερς με τους Νικς να παρακολουθούν την υπόθεση.

Λίγες ημέρες πριν από το NBA Draft 2023 (ξημερώματα 24ης Ιουνίου) και εννέα ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία για την player option στο συμβόλαιό του, ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν βρίσκει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Athletic, δίαυλο επικοινωνίας με τους Νετς, με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον πολύ πιθανή η αποχώρησή του από την ομάδα του Μπρούκλιν.

Ο 30χρονος πόιντ γκαρντ έχει 36.503.300 δολάρια για τη σεζόν 2022/23, ωστόσο μπορεί να τα αφήσει για να βρει μία μεγαλύτερης διάρκειας συμφωνία. Οι Νετς δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν το maximum που φτάνει τα 190 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα ή τα 245 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια και κάπως έτσι η σχέση τους φαίνεται πως βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της μετά από τρία χρόνια.

Την περίπτωση του Ίρβινγκ παρακολουθούν οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Νιου Γιορκ Νικς, με τον έμπειρο πόιντ γκαρντ να προέρχεται από μισή σεζόν στην οποία έγραψε 27.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 37.6 λεπτά σε 29 αγώνες της κανονικής περιόδου. Στο παρελθόν αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2017 στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και από το 2017 έως το 2019 στους Μπόστον Σέλτικς.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ