NBA

NBA: Δεν αστειεύονται οι Μπρούκλιν Νετς, αυτά ζητούν για τον Κέβιν Ντουράντ

NBA: Δεν αστειεύονται οι Μπρούκλιν Νετς, αυτά ζητούν για τον Κέβιν Ντουράντ
© 2022 SETH WENIG / AP IMAGES

Οι Γιούτα Τζαζ πήραν πέντε παίκτες και τέσσερα draft picks πρώτων γύρων για τον Ρουντί Γκομπέρ και οι Μπρούκλιν Νετς δεν θα βιαστούν για να παραχωρήσουν τον Κέβιν Ντουράντ. Αντιθέτως, θα προσπαθήσουν να πάρουν πίσω όσα περισσότερα μπορούν.

Μία ημέρα μετά από την ανταλλαγή που έστειλε τον Ρουντί Γκομπέρ από το Σολτ Λέικ Σίτι και τους Γιούτα Τζαζ στη Μινεσότα και τους Τίμπεργουλβς, δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη στην υπόθεση του Κέβιν Ντουράντ. Και μετά από τους πέντε παίκτες συν τα τέσσερα draft picks που πήραν οι Τζαζ για τον Γάλλο σέντερ, οι Νετς αντιλαμβάνονται ότι δεν πρέπει να κάνουν εκπτώσεις για τον KD, έναν από τους τέσσερις-πέντε κορυφαίους εν ενεργεία μπασκετμπολίστες του κόσμου.

Οι παράγοντες της ομάδας του Μπρούκλιν Ζητούν δύο αθλητές επιπέδου All-Star (είτε αυτή τη στιγμή, είτε με potential να εξελιχθούν σε τέτοιους στο άμεσο μέλλον) και τρία ή τέσσερα draft picks πρώτων γύρων για να κάνουν πράξη την επιθυμία του αθλητή τους και να τον ανταλλάξουν πριν από την έναρξη της σεζόν 2022/23. Ξέρουν ότι δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί ένα τέτοιο πακέτο, ξέρουν ότι εκτός απροόπτου θα πρέπει να μπει και τρίτη, ενδεχομένως και τέταρτη ομάδα στις διαπραγματεύσεις ώστε να προκύψει ένα Mega Trade, σίγουρα όμως δεν θα δώσουν τον Ντουράντ απλά για να τον δώσουν.

Ο πολύπειρος φόργουορντ που είχε 29.9 πόντους ανά αγώνα την περασμένη σεζόν, έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβολαίου, με τη συνολική αξία του να ξεπερνάει τα 194 εκατομμύρια δολάρια. Είναι 33 και βαδίζει προς τα 34, είναι ταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς και η αξία του δεν βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο της καριέρας του, σίγουρα όμως παραμένει ελίτ αθλητής και οι Μπρούκλιν Νετς οφείλουν, στους εαυτούς τους, να διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να τον δώσουν.

TAGS NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ