NBA

NBA, Χόρνετς: Συμφωνία με Κένι Άτκινσον για την θέση του προπονητή

Ο Κένι Άτκινσον από την εποχή που καθόταν στον πάγκο των Νετς
Ο Κένι Άτκινσον από την εποχή που καθόταν στον πάγκο των Νετς Ⓒ 2020 MARY SCHWALM/ ASSOCIATED PRESS

Η αναζήτηση προπονητή ολοκληρώθηκε στους Χόρνετς, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον - ασίσταντ κόουτς των Γουόριορς - Κένι Άτκινσον για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Ο Κένι Άτκινσον θα είναι ο διάδοχος του Τζέιμς Μπορέγκο στον πάγκο των Χόρνετς. Ο άλλοτε τεχνικός των Νετς τα βρήκε σε όλα με την Σάρλοτ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, κερδίζοντας στο νήμα τον Μάικ Ντ' Αντόνι.

Ο Άτκινσον έχει στο βιογραφικό του μία παρουσία 3.5 σεζόν ως πρώτος προπονητής των Νετς, διάστημα στο οποίο κατάφερε να εξελίξει αρκετούς νεαρούς παίκτες, βάζοντας ξανά στον μπασκετικό χάρτη του NBA, πριν αποχωρήσει μετά την έλευση των Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ. Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον Μάικλ Τζόρνταν - όπως και ο Μάικ Ντ' Αντόνι - πείθοντας τον ιδιοκτήτη των Χόρνετς με τις ιδέες του.

Ο Άτκινσον θα αναλάβει καθήκοντα μετά το τέλος των τελικών του NBA, αφού την φετινή σεζόν είναι ένας από τους άμεσους βοηθούς του Στιβ Κέρ. Μάλιστα, είναι ο δεύτερος ασίσταντ των Γουόριορς που την νέα σεζόν θα εργαστεί ως πρώτος προπονητής, αφού το ίδιο θα συμβεί και με τον Μάικ Μπράουν, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο των Κινγκς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ