NBA

NBA: Χόρνετς και Κινγκς ενδιαφέρονται για τον Κεβόν Λούνι

Ο Κεβόν Λούνι των Γουόριορς
Ο Κεβόν Λούνι των Γουόριορς Ⓒ 2022 JED JACOBSOHN/ ASSOCIATED PRESS

Η εξαιρετική παρουσία του Κεβόν Λούνι στα playoffs φαίνεται ότι τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη στην λίστα των Χόρνετς και των Κινγκς ενόψει της offseason, όταν και θα είναι free agent.

Ο Κεβόν Λούνι υπενθύμισε φέτος με την φανέλα των Γουόριορς την χρησιμότητά του σε ένα ρόστερ. Δεδομένου λοιπόν ότι το καλοκαίρι είναι free agent, αρκετές ομάδες αναμένεται να τον προσεγγίσουν, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο ομάδες που σίγουρα τον έχουν στην λίστα τους: Οι Χόρνετς και οι Κινγκς.

Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες ψάχνουν για back up σέντερ, ο οποίος ενίοτε θα ξεκινάει στην βασική πεντάδα όταν χρειάζεται, με τον Λούνι να ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ. Καθόλου τυχαία, προπονητής των Κινγκς την νέα σεζόν θα είναι ο Μάικ Μπράουν, ο οποίος από το 2016 ήταν άμεσος βοηθός του Στιβ Κερ στους Γουόριορς.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λούνι είχε 6 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο και 5.8 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στα playoffs. Ήταν μάλιστα ο παίκτης που αγωνίστηκε σε περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλον στο NBA φέτος, αφού πήρε μέρος στους 82 αγώνες της κανονικής περιόδου και κατόπιν σε 22 αγώνες στα playoffs.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ