NBA

NBA, Χοκς: Τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός ο Καπέλα, ίσως χάσει όλο τον πρώτο γύρο των playoffs

Ο Κλιντ Καπέλα με την φανέλα των Χοκς
Ο Κλιντ Καπέλα με την φανέλα των Χοκς Ⓒ 2022 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Ο Κλιντ Καπέλα υποβλήθηκε σε μαγνητική στο γόνατο που έδειξε ότι απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό στο δεξί γόνατο, ωστόσο θα μείνει εκτός για τουλάχιστον μία εβδομάδα και είναι πιθανό να χάσει όλους τους αγώνες του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στους Χιτ.

Ο Κλιντ Καπέλα απέφυγε τα χειρότερα. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί όμως, είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν με την φανέλα των Χοκς.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ελβετός σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο στον αγώνα με τους Καβαλίερς για το play-in τουρνουά, η οποία ήταν "καθαρή". Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι δεν έδειξε να υπάρχει ζημιά σε σύνδεσμο. Παρόλα αυτά, ακόμα και σε αυτό το καλό σενάριο, ο Καπέλα θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα και στην συνέχεια θα επανεξεταστεί η περίπτωσή του. Κοινώς, είναι πολύ πιθανό να τεθεί εκτός για όλους τους αγώνες του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στους Χιτ, αφού - μεταξύ άλλων - σε αυτό το διάστημα η Ατλάντα θα έχει ήδη δώσει 4 αγώνες κόντρα στο Μαϊάμι.

Την φετινή σεζόν ο Καπέλα έχει 11.1 πόντους, 11.9 ριμπάουντ και 1.3 κοψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής. Το διάστημα που θα μείνει εκτός, την θέση του στην βασική πεντάδα αναμένεται να πάρει ο Ονιέκα Οκόνγκου.

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ