NBA

NBA, Χοκς: Κίνδυνος τιμωρίας για Ντεζούντε Μάρι, κόλλησε το πρόσωπό του σε αυτό του διαιτητή μετά το τέλος του Game 4 με Σέλτικς

NBA, Χοκς: Κίνδυνος τιμωρίας για Ντεζούντε Μάρι, κόλλησε το πρόσωπό του σε αυτό του διαιτητή μετά το τέλος του Game 4 με Σέλτικς
PRINTSCREEN

Ο Ντεζούντε Μάρι ξεπέρασε τα όρια μετά το φινάλε του Game 4 των Χοκς με τους Σέλτικς, αφού VIDEO τον δείχνει να πέφτει πάνω σε έναν εκ των τριών διαιτητών και να κολλάει το πρόσωπό του πάνω του. Ξεκίνησε έρευνα το NBA, ανοιχτό το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Οι Χοκς βρίσκονται πλέον πίσω με 3-1 στην σειρά με τους Σέλτικς μετά την ήττα τους με 121-129 στην Ατλάντα στο Game 4. Στο Game 5 ενδέχεται τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα όμως, αφού είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραταχθούν χωρίς τον Ντεζούντε Μάρι.

Ο εκρηκτικός γκαρντ εμφανίστηκε σε VIDEO που κυκλοφόρησε να πέφτει πάνω σε έναν εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης (Γκεντίμινας Πετράιτις) και στην συνέχεια να κολλάει το πρόσωπό του πάνω του λέγοντας κάτι σε επιθετικό ύφος, πριν γυρίσει μετά και φωνάξει κάτι και σε κάποιον άλλο άνθρωπο (δεν είναι γνωστό σε ποιον). Αποτέλεσμα ήταν το NBA να ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το θέμα.

Στο παρελθόν η λίγκα έχει κάνει σαφές ότι δεν επιτρέπεται οι παίκτες να ακουμπάνε τους διαιτητές, τιμωρώντας συχνά αυτές τις πράξεις με έναν αγώνα αποκλεισμό. Δεδομένου ότι ο Μάρι δεν ακούμπησε απλώς τον Πετράιτις, παρά έδωσε συνέχεια στο θέμα φωνάζοντας μέσα στο πρόσωπό του, τα πράγματα δεν δείχνουν καλά αυτή την στιγμή.

Στα φετινά playoffs ο Μάρι έχει 25.3 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και 2.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε την φάση για την οποία κατηγορείται ο Μάρι:

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ