NBA

NBA, Χιτ - Σέλτικς: Το buzzer-beater του Γουάιτ από διάφορες λήψεις, με δύο κάμερες στους πάγκους των ομάδων

NBA, Χιτ - Σέλτικς: Το buzzer-beater του Γουάιτ από διάφορες λήψεις, με δύο κάμερες στους πάγκους των ομάδων
PRINTSCREEN

Η στιγμή που οι Σέλτικς έμειναν ζωντανοί και οι Χιτ έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους. Δείτε ένα διαφορετικό VIDEO από το buzzer-beater φόλοου του Ντέρικ Γουάιτ στο Game 6 της σειράς μέσα από διαφορετικές γωνίες, με κάμερες να δείχνουν και τους πάγκους των δύο ομάδων.

Το buzzer-beater φόλοου του Ντέρικ Γουάιτ έδωσε στους Σέλτικς την νίκη με 104-103 επί των Χιτ στο Μαϊάμι στο Game 6, έφερε την σειρά στα ίσα (3-3) και την Βοστώνη μία ανάσα από το απίστευτο: Την πρόκριση σε σειρά που βρέθηκε στο 0-3, κάτι που - σε 150 περιπτώσεις στην ιστορία του NBA - δεν έχει ξανασυμβεί.

Το καλάθι του Γουάιτ είναι πιθανό να μείνει στην ιστορία και έτσι χρειάζεται την απαραίτητη παρουσίαση. Σε αυτό το πλαίσιο, δημοσιεύτηκε ένα τρομερό VIDEO, που δείχνει το buzzer-beater του γκαρντ των Σέλτικς μέσα από τέσσερις κάμερες, αλλά με μία ιδιαιτερότητα: Δύο κάμερες δείχνουν το καλάθι του από διαφορετικές γωνίες, ενώ δύο άλλες κάμερες δείχνουν τους πάγκους των Χιτ και των Σέλτικς την στιγμή που εκτυλίχθηκε η φάση.

Οι αντιδράσεις, το άγχος μέχρι να διαπιστωθεί αν το καλάθι μετράει, οι πανηγυρισμοί των Σέλτικς και η απογοήτευση των Χιτ, όλα αυτά περιλαμβάνονται στο VIDEO, σε ένα τρομερό ρόλερ-κόστερ συναισθημάτων.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ