NBA

NBA, Χιτ: Ο καβγάς του Σπόελστρα με τον Ντέντμον στον πάγκο ήταν μια πολύ νορμάλ Τρίτη

NBA, Χιτ: Ο καβγάς του Σπόελστρα με τον Ντέντμον στον πάγκο ήταν μια πολύ νορμάλ Τρίτη

Ο Έρικ Σπόελστρα τσακώθηκε με τον Ντέντμον, αυτός αντέδρασε και αποβλήθηκε γιατί πέταξε αντικείμενο στο παρκέ εν ώρα αγώνα, αλλά στο τέλος ημέρας όλοι συμφώνησαν πως "αυτό είναι οι Χιτ".

Σε μια οριακή νίκη που συνδυάστηκε με το ρεκόρ των εύστοχων βολών στην ιστορία του NBA, οι Χιτ χρειάστηκε να επιβιώσουν κόντρα στους Θάντερ παίζοντας αναγκαστικά με ροτέισον επτά παικτών. Ο Μαξ Στρους φερ' ειπείν έμεινε στο ματς για 42 λεπτά!

Αφενός οι απουσίες εξαιτίας τραυματισμών ήταν μαζεμένες. Ως συνήθως βέβαια για το Μαϊάμι στο πρώτο μισό της σεζόν. Αφετέρου ο Ντουέιν Ντέντμον τσακώθηκε στον πάγκο με τον Έρικ Σπόελστρα, εκνευρισμένος πέταξε στο παρκέ το μηχάνημα χειρός που κάνει μασάζ στους παίκτες και ακολούθως αποβλήθηκε μετά από πέντε λεπτά συμμετοχής στον αγώνα.

Ο κόουτς των Χιτ ρωτήθηκε φυσικά για το άσχημο περιστατικό με τον παίκτη του και επιχείρησε να ρίξει τους τόνους για να μην δοθεί δημόσια συνέχεια στο θέμα που άνοιξε. Παραδέχθηκε μεν πως ό,τι συνέβη "ήταν ατυχές και απαράδεκτο", αλλά εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί πως αποτελεί μέρος της καθημερινότητας του οργανισμού, παραδοσιακά.

"Αυτό είναι οι Χιτ, ένα μάτσο από ισχυρές προσωπικότητες", ανέφερε συμπληρώνοντας ότι "έτσι είναι μια νορμάλ Τρίτη στο Μαϊάμι".

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ