NBA

NBA, Χάρντεν: Οι Κλίπερς και όχι οι Σίξερς ήταν αυτοί που διέκοψαν τις συζητήσεις για ανταλλαγή του "Μούσια"

Ο Τζέιμς Χάρντεν σε αγώνα των Σίξερς με τους Σέλτικς
Ο Τζέιμς Χάρντεν σε αγώνα των Σίξερς με τους Σέλτικς Ⓒ 2023 CHARLES KRUPA/ ASSOCIATED PRESS

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των τρέινινγκ καμπ των ομάδων το ESPN αποκάλυψε ότι δεν ήταν τελικά οι Σίξερς αυτοί που διέκοψαν τις συζητήσεις με τους Κλίπερς για ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν, αλλά η ομάδα του Λ.Α.

Ο Τζέιμς Χάρντεν βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον Ντάριλ Μόρεϊ και τους Σίξερς. Θέλει να φύγει από την Φιλαντέλφεια για χάρη των Κλίπερς και ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι η είδηση ότι οι 76ερς αποφάσισαν τον Αύγουστο να διακόψουν κάθε συζήτηση για παραχώρησή του με ανταλλαγή. Όπως φαίνεται όμως, η συγκεκριμένη είδηση δεν είχε τόση βάση.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του ESPN, ήταν τελικά οι Κλίπερς αυτοί που διέκοψαν τις συζητήσεις με τους Σίξερς. Ο λόγος ήταν πως δεν φαινόταν οι δύο πλευρές να μπορούν να βρουν ένα πλαίσιο συνεργασίας, με το Λ.Α να διακόπτει τις συζητήσεις. Η συγκεκριμένη απόφαση ενδεχομένως και να ήταν κίνηση τακτικής - αφού πρακτικά οι Κλίπερς είναι οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι - ωστόσο αυτό δεν αλλάζει ότι προς το παρόν η θέση του Λ.Α είναι ότι δεν σκοπεύει να κάνει κάποια κίνηση.

Με τα τρέινινγκ καμπ των ομάδων να απέχουν πλέον κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες, αυτό που μένει να φανεί είναι ποια θα είναι η αντίδραση του Χάρντεν και αν θα δώσει το παρών στις προπονήσεις των Σίξερς, ξέροντας ότι η Φιλαντέλφεια έχει το δικαίωμα ακόμα και να του κόψει το μπάσκετ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ