NBA

NBA: Χάος στο Γουόριορς - Τίμπεργουλβς, αποβλήθηκαν Γκριν, Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς έπειτα από σύρραξη

Ο τσακωμός στο Γουόριορς - Γουλβς
Ο τσακωμός στο Γουόριορς - Γουλβς Ⓒ JED JACOBSOHN/ ASSOCIATED PRESS

Σκηνές ντροπής μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα των Γουόριορς με τους Τίμπεργουλβς για το In-Season Tournament, με τους Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν και Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς να αποβάλλονται έπειτα από σύρραξη.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας των Γουόριορς με τους Τίμπεργουλβς, σε μία στιγμή που δύσκολα θα ξεχαστεί από τον κόσμο γρήγορα. Μια στιγμή ντροπής, που οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη, μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα και οδήγησε στην αποβολή των Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς, καθώς και του Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς των Γουλβς.

Συγκεκριμένα, σε μία από τις πρώτες επιθέσεις του παιχνιδιού ο Άντονι Έντουαρντς αστόχησε σε σουτ, με τον Τόμπσον να κάνει μπλοκ-άουτ στον ΜακΝτάνιελς λίγο δυναμικά. Αυτό εκνεύρισε τον φόργουορντ των Γουλβς, με τους δύο παίκτες να ξεκινούν τα τραβήγματα και τα σπρωξίματα και τελικά μερικές... ψιλές. Αυτό έφερε και τους άλλους παίκτες στο... παιχνίδι, με τον Ρούντι Γκομπέρ να σπεύσει να τους χωρίσει αλλά τον Ντρέιμοντ Γκριν να μην το καταλαβαίνει και να πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον Γάλλο!

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν τελικά οι διαιτητές να αποβάλλουν τους Τόμπσον, Γκριν και ΜακΝτάνιελς και το παιχνίδι να συνεχίζεται.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ