NBA

NBA: Χαμός στο Πέλικανς - Χιτ, σύρραξη και 4 αποβολές

NBA: Χαμός στο Πέλικανς - Χιτ, σύρραξη και 4 αποβολές
PRINTSCREEN

Απίστευτο σκηνικό στον αγώνα των Πέλικανς με τους Χιτ, με ένα δυνατό φάουλ του Κέβιν Λαβ στον Ζάιον Γουίλιαμσον να οδηγεί σε γενικευμένη σύρραξη και 4 αποβολές παικτών.

Τα πράγματα ξέφυγαν στον αγώνα των Πέλικανς με τους Χιτ (νίκη του Μαϊάμι με 95-106), με αποτέλεσμα ένα ντροπιαστικό σκηνικό, δύο διαφορετικές γενικευμένες συρράξεις και 4 αποβολές, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε τιμωρίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κέβιν Λαβ έκανε ένα κάπως σκληρό φάουλ στον Ζάιον Γουίλιαμσον. Αυτό εξόργισε τον Νάτζι Μάρσαλ, που πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον Λαβ. Τότε μπήκε στην μέση ο Τζίμι Μπάτλερ, με τους δυο τους να αρχίζουν να σπρώχνονται, κάτι που οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη. Ενώ όμως η κατάσταση φάνηκα να ηρεμεί, ξαφνικά... ξέφυγε πάλι.

Ο Χοσέ Αλβαράντο των Πέλικανς και ο Τόμας Μπράιαντ (που δεν αγωνίζονταν εκείνη την στιγμή) άρχισαν να ανταλλάσσουν κάποια "γαλλικά' και τελικά άρχισαν να τσακώνονται, με αποτέλεσμα να υπάρξει και δεύτερη σύρραξη!

Τελικά, όταν τα πράγματα ηρέμησαν, οι διαιτητές αποφάσισαν να αποβάλλουν τους Μπάτλερ, Μάρσαλ, Αλβαράντο και Μπράιαντ, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Κι αν ο Μπάτλερ και ο Μάρσαλ είναι πιθανό να γλιτώσουν με πρόστιμο, οι Αλβαράντο και Μπράιαντ είναι πολύ πιθανό να δεχθούν πιο αυστηρή ποινή, αφού το NBA απαγορεύει στους παίκτες που είναι στον πάγκο να μπαίνουν στο παρκέ.

Δείτε το VIDEO με όσα έγιναν:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ