NBA

NBA: Χαμός στα αποδυτήρια των Γουίζαρντς, ήρθαν στα χέρια Χάρελ και Κάλντγουελ-Πόουπ

Ο Μοντρέζλ Χάρελ με την φανέλα των Γουίζαρντς
Ο Μοντρέζλ Χάρελ με την φανέλα των Γουίζαρντς Ⓒ 2021 AJ MAST/ ASSOCIATED PRESS

Απίστευτα πράγματα στο ημίχρονο του αγώνα των Γουίζαρντς με τους Θάντερ, με τους Μόντρεαλ Χάρελ και Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ να έρχονται στα χέρια επειδή ο δεύτερος δεν πάσαρε στον πρώτο στο φινάλε της δεύτερης περιόδου.

Μία πάσα, βασικά μία... μη πάσα, αποτέλεσε την αφορμή για να έρθουν στα χέρια οι Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και Μόντρεζλ Χάρελ στο ημίχρονο του αγώνα των Γουίζαρντς με τους Θάντερ (νίκη με 122-118 για την Γουάσινγκτον).

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Athletic", το οποίο αποκάλυψε ότι στο ημίχρονο του αγώνα με την Οκλαχόμα Σίτι ο Χάρελ έβαλε τις φωνές στον Κάλντγουελ-Πόουπ επειδή δεν του πάσαρε την μπάλα σε μία φάση στο φινάλε της δεύτερης περιόδου. Ο έμπειρος γκαρντ όμως δεν το άφησε έτσι και απάντησε, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι δυο τους τις φωνές και να προσπαθήσουν αμφότεροι να χτυπήσουν ο ένας τον άλλο, χωρίς - ευτυχώς - να βρει στόχο καμία μπουνιά, με τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν στην μέση.

Για την ιστορία, στο δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε ότι και οι δύο είχαν αφήσει πίσω τους το θέμα, αφού αγωνίστηκαν κανονικά, με τον μεν Κάλντγουελ-Πόουπ να ολοκληρώνει τον αγώνα με 16 πόντους - και το τρίποντο που έκανε το σκορ 121-118 - τον δε Χάρελ να έχει 12 πόντους και 7 ριμπάουντ. Υπενθυμίζεται, δε, ότι οι Κάλντγουελ-Πόουπ και Χάρελ ήταν συμπαίκτες και πέρυσι στους Λέικερς και παραχωρήθηκαν πακέτο με τον Κάιλ Κούζμα στους Γουίζαρντς το καλοκαίρι για χάρη του Ράσελ Γουέστμπρουκ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ