NBA

NBA: Χαμός με Μπατίστ στην Ουάσινγκτον, κόντεψε να έρθει στα χέρια με οπαδό των Γουίζαρντς

NBA: Χαμός με Μπατίστ στην Ουάσινγκτον, κόντεψε να έρθει στα χέρια με οπαδό των Γουίζαρντς
PRINTSCREEN

Ο Μάικ Μπατίστ, που πλέον είναι ασίσταντ κόουτς στους Γουίζαρντς, πρωταγωνίστησε σε ένα περίεργο σκηνικό στο φινάλε του αγώνα με τους Χιτ, αφού πήγε προς την εξέδρα και κόντεψε να έρθει στα χέρια με οπαδό της ομάδας του που έβριζε τον πάγκο της Ουάσινγκτον.

Ο Μάικ Μπατίστ έγινε viral στις ΗΠΑ. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, που πλέον εργάζεται ως ασίσταντ κόουτς στους Γουίζαρντς, δεν άντεξε να ακούει έναν οπαδό της Ουάσινγκτον να βρίζει συνεχώς στον αγώνα με τους Χιτ (νίκη με 121-100 για το Μαϊάμι) και έκανε κάτι που δεν βλέπει κάποιος συχνά στο NBA: Πήγε προς την εξέδρα και κόντεψε να έρθει στα χέρια μαζί του!

Το σκηνικό συνέβη μερικά δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα, όταν ο οπαδός των Γουίζαρντς πιθανότατα ξεπέρασε τα όρια με αυτό που είπε, με την κάμερα να πιάνει τότε τον Μπατίστ να σηκώνεται από τον πάγκο της Ουάσινγκτον και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του. Για καλή τύχη όλων, κοντά στον Μπατίστ ήταν ο Μόντρεζλ Χάρελ, ο οποίος έσπευσε να μπει στην μέση και στην συνέχεια να συνοδέψει τον νυν ασίσταντ των Γουίζαρντς στα αποδυτήρια για να μην ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

"Δεν είδα όλο το σκηνικό. Από ότι κατάλαβα, ένας οπαδός ή κάποιοι οπαδοί ξέφυγαν. Προφανώς πρέπει να μην αντιδρούμε έτσι, Νομίζω όμως ότι ειπώθηκε κάτι που εκνεύρισε έναν από τους προπονητές μας, αλλά όπως και να έχει πρέπει να μην υπάρχει αυτή η αντίδραση" δήλωσε μετά τον αγώνα ο τεχνικός των Γουίζαρντς, Γουές Άνσελντ, περιγράφοντας το σκηνικό.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που οι οπαδοί των Γουίζαρντς ξεφεύγουν. Για την ακρίβεια, έχουν υπάρξει αρκετά σκηνικά όπου χρειάστηκε κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών να απομακρυνθούν από την ασφάλεια του γηπέδου έπειτα από κάτι που είπαν μην αντέχοντας την εικόνα της ομάδας τους.

Δείτε το VIDEO με όσα έγιναν, με το σκηνικό να συμβαίνει πάνω αριστερά στην οθόνη:

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ