NBA

NBA, χαμός με Χατσιμούρα: "Θέλω να είμαι σε ομάδα που με θέλει, δεν ξέρω αν αυτή είναι οι Γουίζαρντς"

Ο Ρούι Χατσιμούρα με την φανέλα των Γουίζαρντς
Ο Ρούι Χατσιμούρα με την φανέλα των Γουίζαρντς Ⓒ 2023 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Με τις φήμες περί ανταλλαγής του να φουντώνουν, ο Ρούι Χατσιμούρα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα και προκάλεσε θόρυβο λέγοντας ότι δεν ξέρει αν οι Γουίζαρντς είναι η ομάδα στην οποία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ρούι Χατσιμούρα δεν άντεξε να διαβάζει και να ακούει άλλο τις φήμες περί ανταλλαγής του. Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε λοιπόν να σχολιάσει το ζήτημα... εξερράγη.

Έχοντας μόλις σημειώσει 30 πόντους στην νίκη επί των Μάτζικ (138-118) ο Ιάπωνας φόργουορντ βρέθηκε μπροστά στα ΜΜΕ και όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται όσα γράφονται περί ανταλλαγής του, απασφάλισε. "Απλώς θέλω να είμαι κάπου που θα με θέλουν και σε μία ομάδα που θα αρέσει το παιχνίδι μου" ανέφερε αρχικά, για να απαντήσει έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για το αν αυτή η ομάδα είναι οι Γουίζαρντς: "Δεν ξέρω. Πρέπει να το μάθουμε".

Ακολούθως ο Χατσιμούρα τόνισε: "Θέλω απλώς να παίξω το παιχνίδι μου. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και μπορώ να βοηθήσω μία ομάδα να νικάει. Είτε αυτό συμβεί εδώ, είτε σε άλλη ομάδα, μπορώ να βοηθήσω".

Κλείνοντας, το Νο9 του NBA Draft 2019 ρωτήθηκε αν θέλει ανταλλαγή και αφού πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα που έμεινε σιωπηλός απάντησε: "Δεν ξέρω. Πρέπει απλώς να εστιάσω στην στιγμή και όσα συμβαίνουν. Ξέρω τι συμβαίνει και πρέπει απλώς να παίξω το παιχνίδι μου, να είμαι ο εαυτός μου".

Την φετινή σεζόν ο Χατσιμούρα έχει 13 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ