NBA

NBA, Χαμ για Γουέστμπρουκ: "Από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, όλοι όμως θα κάνουμε θυσίες του χρόνου"

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς παρουσίασαν τον Ντάρβιν Χαμ, με τον νέο τεχνικό της ομάδας να αποθεώνει μεν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, αλλά να προσθέτει ότι όλοι πρέπει να κάνουν θυσίες την νέα σεζόν.

Η εποχή του Ντάρβιν Χαμ ξεκίνησε και επίσημα στους Λέικερς, οι οποίοι παρουσίασαν τον νέο τεχνικό τους. Απολύτως λογικά, ένα από τα πρώτα θέματα που τέθηκαν ήταν ο πιθανός ρόλος του Ράσελ Γουέστμπρουκ. Και ο Χαμ φρόντισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Με πολλούς τρόπους.

"Μην το μπλέκουμε: Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και έχει ακόμα καύσιμο στο ντεπόζιτο. Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος τείνει να τον ξεγράψει" δήλωσε αρχικά ο Χαμ, για να προσθέσει ωστόσο στην συνέχεια με νόημα:

"Μίλησα με τον Ράσελ και είπαμε κάποια πράγματα. Η σημαντικότερη λέξη που βγήκε από αυτές τις συζητήσεις ήταν η "θυσία". Περιμένω από αυτόν να είναι ο εαυτός του, ένας γεμάτος ενέργεια παίκτης, όπως ήταν σε όλη την καριέρα του. Ίσως κάποια από αυτά περιλαμβάνουν ότι δεν θα έχει την μπάλα στα χέρια ή να αφορούν την άμυνα.

Αλλά και πάλι, όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες. Δεν θα καταφέρουμε κάτι αν δεν μοιραστούμε αυτό το βάρος, αν δεν θυσιάσουμε όλο πράγματα του χρόνου".

Δεδομένου ότι την σεζόν που ολοκληρώθηκε η λέξη "θυσία" δεν ήταν δημοφιλής στα αποδυτήρια των Λέικερς - κάτι που οδήγησε στην 11η θέση στην Δύση - θα έχει ενδιαφέρον να φανεί αν ο Χαμ θα μπορέσει να εμπνεύσει τους παίκτες του, με πρώτο τον Γουέστμπρουκ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ